Moment superb pe Arena Națională, cu Gică Hagi protagonist » Ce s-a întâmplat înaintea de Rapid - Farul

2 luni in urmă 28

Articol de - Publicat vineri, 30 iulie 2021, 21:49 / Actualizat vineri, 30 iulie 2021 21:54

Gica Hagi (55 de ani) a avut parte de o surpriză plăcută pe Arena Națională, înaintea meciului Rapid - Farul, din etapa cu numărul 3 a Ligii 1. 

Partida de pe Arena Națională a început cu 5 minute mai târziu decât ora programată inițial, 21:30. Oficialii Rapidului au pregătit un moment deosebit în cinstea lui Gică Hagi. Ionuț Voicu, delegatul clubului, I-a oferit „Regelui” un coș imens cu trandafiri albi și un tricou al Rapidului cu numărul 10. Întreaga audiență s-a ridicat și l-a apludat pe Hagi. Antrenorul Farului s-a înclinat în direcția Peluzei, în semn de recunoștință.

„Aplauze pentru cel mai mare jucător din istoria fotbalului românesc!”, a fost mesajul crainicului, iar fanii s-au conformat imediat.

10.000 de spectatori la Rapid - Farul 

Fanii rapidiști au creat din nou o atmosferă superbă pe Arena Națională. Aproximativ 10.000 de spectatori au cântat din primul minut al disputei cu Farul. Și constănțenii au avut un sprijin serios. Aproximativ 200 de ultrași s-au deplasat la București. 

„Rapid Real”, sau „Hai, Rapidu' dă-le gol” au fost printre scandările preferate ale fanilor. „Bombardierii” din Grant n-au renunțat niște la petarde care au zguduit puternic cel mai mare stadion din țară.

„Peluza marină”, păsăsită de CSA

Jandarmeria Română a intrat în panică în momentul în care a fost informată de oficialii din Grant că la meciul de pe Arena Națională își vor face apariția și ultrașii Peluzei Sud, susținătorii celor de la CSA Steaua, echipă din Liga 2, dar fără drept de promovare în primul eșalon, din cauza formei juridice. 

Mai exact facțiunea „Vacarm” își anunțase prezența în peluza constănțenilor, doar că aceștia n-au mai venit. Forțele de ordine oricum erau pregătite, având un detașament special constituit pentru a preveni eventuale incidente. Doar 200 de fani veniți de la Constanța au asistant în „Peluza marină”.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Gică Popescu, fără milă după „joia neagră” din Conference League: „Rușine! Asta am simțit. N-a fost un accident”

Marius Șumudică îl „înțeapă” pe Becali, după eliminarea din Conference League: „Fotbalul e pervers, îți dă o palmă când râzi de răul altuia”

Playtech: BREAKING: Anamaria Prodan, ultimatum de la Reghecampf. E DISPERAT să divorțeze de ea, așa că i-a CERUT să facă asta în septembrie


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă