Moment stânjenitor pentru Bianca Andreescu la Miami. Cu cine a fost confundată. ”Am stat mult în soare”

3 săptămâni in urmă 3

Liga 2: Metaloglobus - Rapid, duminică, 15:00, Digi Sport 1

Liga 2: U Cluj - Petrolul, duminică, ora 15:00, Digi Sport 2

Sportiva din Canada, care este de origine română, a fost confundată de un jurnalist cu Belinda Bencic.

”Bună, Belinda. Cum ești astăzi?”, a spus reporterul. Sportiva nu s-a enervat deloc, ba chiar a avut o reacție care a arătat o stare bună din punct de vedere psihic.

Galerie Foto

Moment stânjenitor pentru Bianca Andreescu la Miami. ”Care este relația ta cu Roger Federer”

”Belinda? E Bianca (n.r. - râde), a spus Andreescu, moment în care jurnalistul a realizat gafa făcută. Bianca a continuat însă pentru a salva situația: ”Nu-ți face griji, mereu există confuzie”.

Încurajat de reacția Biancăi, jurnalistul a continuat dialogul: ”Îmi pare rău, Bianca! Am stat mult în soare în dimineața asta. Îmi pare atât de rău, sper că mă vei ierta și vei răspunde celor două întrebări pe care le am”.

După ce jucătoarea i-a comunicat că totul este ok, ziaristul a adresat și prima întrebare, care a dovedit din plin faptul că el se pregătise pentru un interviu cu Bencic, elvețiană la origini.

”Care este relația sa cu Roger Federer?”, a sunat a doua întrebare ratată.

Bianca nu s-a mai complicat și a răspuns simplu: ”Nu l-am întâlnit vreodată!”.

Bianca Andreescu joacă la WTA Miami, LIVE pe Digi Sport

''Există întotdeauna anumite îndoieli în adâncul minţii mele, dar voi da tot ce am mai bun pentru a scăpa de asta. Nu este un proces uşor, dar lucrez mult la acest aspect. Mă simt bine aici şi cred că acesta este lucrul principal care mă va ajuta să scap de îndoieli'', a declarat jucătoarea de origine română, cap de serie numărul 8, calificată direct în turul secund la Miami.

Bianca Andreescu a stat 15 luni "pe bară": "Principalul obiectiv e să mă simt bine"

Andreescu, 20 ani, care a suferit o leziune la meniscul genunchiului stâng în octombrie 2019, a revenit după o pauză de 15 luni la Australian Open, dar a fost eliminată încă din turul doi de taiwaneza Su-wei Hsieh.

Ea a ajuns apoi în semifinala unui turneu la Melbourne, înainte de a declara forfait pentru Adelaide, Doha şi Dubai, din cauza problemelor la un picior.

''Sunt o sportivă profesionistă care îşi uzează şi sfâşie corpul, aşa că e normal să am dureri ici şi colo, dar eu nu sunt singura care se retrage de la turnee din cauza acestor lucruri. Există multe jucătoare care fac la fel. Dar eu mă simt încrezătoare să joc la acest turneu şi voi da totul ca de obicei.

Sunt genul de persoană care îşi stabileşte mereu mari aşteptări pentru sine. Dar acum principalul meu obiectiv este să mă simt bine cât de mult pot.

Chiar dacă tenisul meu dezamăgeşte, voi lua lucrurile cum sunt şi vreau să mă simt împlinită după meci'', a adăugat Andreescu, care a învins-o pe Serena Williams în finala US Open 2019, primul ei Grand Slam din palmares.

Etichete: wta , roger federer , galerie foto , wta miami , bianca andreescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă