Moment stânjenitor cu Dan Barna în Parlament. Un angajat al Camerei este chemat să ridice ochelarii scăpați pe jos de vicepremier

1 lună in urmă 1

Moment stânjenitor cu Dan Barna în Parlament. Tot momentul a durat 33 de secunde și s-a petrecut, luni, în Camera Deputaților în timp ce vicepremierul asculta, din banca rezervată Guvernului, discursul președintelui PSD, Marcel Ciolacu.

Moment stânjenitor cu Dan Barna în Parlament. Momentul în care un angajat al Camerei este chemat să ridice ochelarii scăpați pe jos de vicepremier

Florin Cîțu a fost prezent, luni 22 februarie, în Parlament, unde s-a duelat în discursuri cu liderii Opoziției pe tema bugetului. La solicitarea grupului parlamentar al PSD, șeful guvernului a participat la „Ora prim-ministrului”.

Discursul este transmis în direct pe mai multe canale de știri. Cadrul se deschide larg, îl cuprinde și pe Dan Barna, care, așezat la stânga lui Florin Cîțu, ascultă și privește concentrat către ochelarii pe care îi ține între degete.

Scena a fost însă sesizată de colega aflată în stânga vicepremierului. Care se întoarce și face un semn discret. Apoi încă unul. Un angajat al Camerei Deputaților se apropie, doamna îi explică ce s-a întâmplat. Dan Barna face și el un semn pentru a arăta unde sunt ochelarii. Acolo, jos, indică el cu un deget.  Omul trece prin spatele vicepremierului și, după câțiva pași, ochelarii sunt din nou în fața lui Dan Barna.

Marcel Ciolacu pare să observe mișcarea, se uită înspre masa Guvernului și își continuă discursul. „Partidul Social Democrat a dus România în Uniunea Europeană” 33 de secunde. Atât a durat din momentul în care Dan Barna a scăpat ochelarii din mână și până când angajatul Camerei i-a ridicat și i-a pus la loc, în fața sa.

Vicepremierul Dan Barna afirmă că bugetul pentru anul în curs „nu fericeşte pe nimeni, nu e nimenea înlăcrimat de bucurie de cum arată bugetul”, însă subliniază că la construcţia acestuia s-a ţinut cont de nevoia de investiţii.

Dan Barna susţine că bugetul este fundamentat pe estimări realiste în ceea ce priveşte veniturile şi că toate domeniile unde s-au promis investiţii vor beneficia de finanţări care să le permită să îşi îndeplinească obiectivele.

Citeşte şi: Dan Barna, despre buget: „Nu fericeşte pe nimeni, nu e nimeni înlăcrimat de bucurie de cum arată bugetul, dar este o formulă care asigură resurse pentru investiţii”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă