Moment penibil în Elveția: o poartă era mai înaltă cu 10 cm. Federația riscă o amendă

2 săptămâni in urmă 1

Articol de - Publicat luni, 29 martie 2021, 14:22 / Actualizat luni, 29 martie 2021 14:22

Meciul de la St. Gallen, câștigat de Elveția cu Lituania 1-0, a început cu 15 minute întârziere, după ce gazdele au constatat problema logistică la încălzire. Una dintre bare fusese introdusă greșit în gazon

Elveția a avut probleme mai mari înaintea partidei cu Lituania (1-0) decât cu adversarii baltici pe teren. Startul de pe Kybunpark din St. Gallen s-a amânat cu un sfert de oră din cauza unui impas logistic. Una dintre porți era mai înaltă, abaterea de la cei 2,44 m regulamentari fiind, potrivit Blick, între cinci și zece centimetri! 

Gazdele s-au mobilizat rapid și a trebuit să o înlocuiască ca să dea drumul întâlnirii. Întârzierea ar putea aduce federației organizatoare (FSV) o amendă de la UEFA.

Arbitrul le măsurase!

Ciudat este că, la inspecția oficială, arbitrul finlandez Mattias Gestranius măsurase porțile și nu a descoperit nimic în neregulă. 

„În timpul încălzirii, preparatorul nostru de portari Patrick Foletti și-a dat seama că bara din stânga era cu circa zece centimetri mai sus. Cum nu putea fi reparată pe loc, s-a procedat la schimbarea porții. Am anunțat delegatul UEFA, ce ne-a zis că se mai întâmplă ca un stâlp să nu fie introdus corect în gazon", a explicat directorul media al SFV, Adrian Arnold.

Shaqiri, gol în poarta nouă 

Shaqiri a marcat, în minutul 2, singurul gol chiar în poarta adusă, și trupa lui Petkovici are punctaj maxim după primele două partide, la fel ca liderul grupei, Italia, învingătoare în Bulgaria (2-0).

Citește și: 

Invincibila Armada » Recordurile fabuloase stabilite de Spania după victoria cu Georgia

FIFA a declanșat o anchetă, după ce Ronaldo a ieșit de pe teren » Ce riscă portughezul

Playtech: BOMBĂ! După ani de zile, ‘Tanța’ rupe tăcerea despre Teo Trandafir. De ce nu își mai vorbesc, deloc


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă