Moment jenant la Acapulco! Spectatorii i-au strigat ceva despre Maria Sharapova lui Grigor Dimitrov, iar actuala iubită a bulgarului se afla în tribune | GALERIE FOTO

1 lună in urmă 1

Grigor Dimitrov (29 de ani) vrea să uite cât mai repede ziua de vineri, după ce a fost pus într-o situație jenantă la turneul ATP de la Acapulco (Mexic)! Spectatorii au strigat în mai multe rânduri numele Mariei Sharapova, fosta iubită a lui Grigor, iar actuala parteneră de viață a bulgarului urmărea meciul din tribune.

Grigor Dimitrov (16 ATP) a trăit un un meci de coșmar, vineri, în sferturile turneului ATP 500 de la Acapulco (Mexic)! Dimitrov a fost învins de italianul Lorenzo Musetti (120 ATP), scor 6-4, 7-6(3), dar asta nu e tot.

Dat fiind că are o imagine de cuceritor înrăit, spectatorii mexicani au ținut să îl ironizeze pe sportivul bulgar! Scandările acestora au făcut referire la Maria Sharapova, fosta iubită a lui Grigor Dimitrov.

Grigor Dimitrov a trăit un moment jenant la Acapulco! Spectatorii i-au strigat Vamos, Sharapova!”, iar actuala iubită a bulgarului se afla în tribune

Grigor Dimitrov a trăit momente jenante la Acapulco, atât din cauza rezultatului înregistrat pe tabelă, 4-6, 6-7 pentru adversar, cât și din pricina spectatorilor! Potrivit comentatorilor partidei cu Lorenzo Musetti, oamenii i-au strigat bulgarului: Vamos Sharapova!”. Actuala iubită a bulgarului, Lolita Osmanova, a fost vizibil stânjenită de situație. Rusoaica în vârstă de 25 de ani l-a susținut din tribune pe Dimitrov.

Grigor Dimitrov a fost cuplat în trecut cu Maria Sharapova, Nicole Scherzinger sau Serena Williams, iar acum se află într-o relație cu Lolita Osmanova, fiica unui afacerist și oligarh rus. Lolita a intrat și ea în afaceri, fiind CEO-ul revistei Luxury International. A fost căsătorită pentru o scurtă perioadă cu Gaspar Avdolyan, nunta costând 10 milioane de dolari.

Somebody just shouted "Vamos Sharapova" in Acapulco during this Dimitrov-Musetti match

— José Morgado (@josemorgado) March 19, 2021

Grigor Dimitrov nu mai cucerește turnee de tenis, ci inimile domnișoarelor

Dimitrov a pierdut cu Musetti la Acapulco, iar sportivul din țara vecină pare blocat din punct de vedere mental atunci când ajunge în sferturile de finală! Grigor a pierdut în aceeași fază la toate turneele din 2021: Murray River Open, Australian Open și Acapulco.

Fostul ocupant al poziţiei 3 ATP nu a cucerit vreun titlu nici anul trecut, însă a reuşit câteva performanţe notabile. Dimitrov a atins două semifinale în sezonul 2020, la Acapulco şi Anvers, în timp ce la turneele de la Roma şi Viena s-a oprit în sferturile de finală.

The post Moment jenant la Acapulco! Spectatorii i-au strigat ceva despre Maria Sharapova lui Grigor Dimitrov, iar actuala iubită a bulgarului se afla în tribune | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă