Moment jenant după finala Simona Halep - Veronika Kudermetova: „Vreau să îi mulțumesc soțului, care a plecat ..”

2 săptămâni in urmă 103

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 ianuarie 2022, 10:35 / Actualizat duminica, 09 ianuarie 2022 10:35

Rusoaica Veronika Kudermetova a pierdut în două seturi finala împotriva Simonei Halep și a avut parte de un moment jenant după partidă de la Melbourne Summer Set. 

În vârstă de 24 de ani, Veronika este căsătorită și antrenată de Sergei Demekhine, care a fost filmat în tribunele de la Melbourne în timpul finalei. Acesta a primit foarte grav meciul, dar nu a rămas și la festivitatea de premiere, alegând să părăsească arena. 

În discursul pe care l-a susținut din postura de finalistă, Veronika a părut vizibil afectată de moment: 

„În primul rând, aș vrea să vă mulțumesc tuturor celor care ați venit să ne urmăriți, e o plăcere să joc în fața voastră. De asemenea, vreau să o felicit pe Simona pentru această săptămână foarte bună și încă un titlu. În final, vreau să-i mulțumesc antrenorului meu, care a plecat (râde). Mulțumesc pentru sprijinul din această săptămână”. 

Ce a spus Simona Halep după finala cu Veronika Kudermetova

E o plăcere să am încă un discurs aici, pe acest teren frumos. În urmă cu 4 ani (n.r. - finala Australian Open din 2018) nu am câștigat, dar m-am bucurat de meci. E cu adevărat frumos să mă întorc aici și să joc în fața voastră. Vă mulțumesc pentru sprijin, e mereu o plăcere, iar voi mă ajutați să câștig aici. 

Veronika, felicitări pentru această săptămână. Știu că astăzi nu ai jucat la cel mai bun nivel, dar a fost un meci bun. Îți urez succes la Australian Open, este mai important. Îi mulțumesc echipei mele că este alături de mine, știu că nu e ușor să lucreze cu mine. Haideți să continuăm să câștigăm, îmi place sentimentul ăsta. Australia e o parte din inima mea, am spus asta de multe ori. 

L-am văzut pe Darren, aș vrea să-i mulțumesc că a venit să mă vadă. Nu mai e antrenorul meu, dar e parte din familia mea. Simt că fac parte din Australia, așa că vă mulțumesc încă o dată! Mulțumiri directorului turneului, tuturor celor care au făcut ca turneul să se joace. 

Știu că trecem prin vremuri grele, dar ne simțim în siguranță aici. E foarte bine să avem aceste condiții înainte de Australian Open. Vă mulțumesc, ne revedem la Australian Open
- Simona Halep 

Citește și alte știri din tenis: 

Simona Halep, descătușată după ce a cucerit primul trofeu din 2022: „Să continuăm să câștigăm, îmi place sentimentul”

Noua elevă a lui Darren Cahill a câștigat al doilea trofeu al carierei

Playtech: BOMBĂ! S-a aflat cine este ADEVĂRATUL iubit al Anamariei Prodan. Veste ireală, l-a uitat imediat pe Reghecampf


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă