Moment istoric la Dinamo! Cătălin Hîldan jr. a debutat oficial la seniori

2 săptămâni in urmă 4

Articol de - Publicat vineri, 02 aprilie 2021, 18:50 / Actualizat vineri, 02 aprilie 2021 19:08

Un nou moment special pentru Cătălin Hîldan jr, nepotul „Unicului Căpitan”. Apărătorul de 17 ani a debutat oficial în această seară la seniori, mai exact la Dinamo 2, în meciul cu Concordia Chiajna 2 (5-0), contând pentru etapa a 14-a a Ligii 3. 

Tânărul fotbalist a fost introdus în minutul 59 și a jucat pe postul său, acela de fundaș dreapta. Puștiul de 1,92 de metri înălțime a evoluat și sâmbăta trecută, de această dată pentru prima formație a roș-albilor, doar că într-un meci amical, fiind vorba de „meciul salvării” cu Dinamo Kiev (0-3), acolo unde Gigi Mulțescu i-a acordat credit în finalul partidei. 

Cătălin Hîldan jr. a debutat pentru Dinamo 2, la seniori

Acum, noul antrenor de la Dinamo 2, Sorin Colceag, aflat la prima partidă pe banca formației secunde, l-a aruncat în luptă, oferindu-i șansa debutului la seniori. Tot zilele trecute, fostul antrenor de la Dinamo 2, Emil Ursu, a acuzat că liderii board-ului DDB i-ar fi forțat mâna să joace cu Cătălin Hîldan. 

No pressure, kid!

Dar Gabi Răduță, fostul manager al Academiei dinamoviste, a avut cuvinte laudative despre Hîldan jr, prin intermediul GSP.RO: „Cătălin e un copil bine crescut, cu educație, un luptător, e un puști puternic și motivat. În opt ani nu a lipsit de la niciun antrenament, are educație, disciplină și modestie. Familia Hîldan și familia DDB au respectul meu. Am fost coleg la Dinamo cu «Unicul Căpitan»”.

Emil Ursu îi acuză pe cei din DDB: „M-au forțat să-l bag pe Hîldan Jr.! Am primit amenințări pe telefon”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Noul jucător al lui Dinamo a vrut să intre în grațiile suporterilor, dar limba română l-a trădat :) Ce a ieșit

Cosmin Contra a identificat fisura din strategia DDB: „Nu poți face performanță așa”

Playtech: Ce pățește Florin Busuioc când e oprit de Poliția Română în trafic. I-a spus tot adevărul lui Cătălin Măruță


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă