Moment incredibil! Cum a fost „cucerit” Pep Guardiola de un jurnalist: „Îmi place mustața ta, Fred. Ești atât de atrăgător și de sexy!”

3 zile in urmă 10

Pep Guardiola (50 de ani) traversează un moment excelent la Manchester City. Echipa sa e lider în Premier League și se pregătește să facă senzație și în Liga Campionilor, în meciul cu Borussia Monchengladbach din optimile UEFA Champions League.

Meciul dintre Manchester City și Borussia Monchengladbach se va desfășura miercuri seara, de la ora 22:00.

Pep Guardiola, moment bizar la conferința de presă ținută înaintea meciului lui Manchester City cu Arsenal 

Totuși, înaintea partidei cu Arsenal, spaniolul a oferit un moment cel puțin bizar la o conferință de presă.

Jurnalistul brazilian Fred Caldeira l-a întrebat pe Guardiola despre cum se descurcă Fernandinho ca lider la mijlocul terenului, însă antrenorul spaniol a oferit un răspuns surprinzător.

„Îmi place mustața ta, Fred. Ești atât de atrăgător și de sexy!”, a spus Pep, privindu-l fix în ochi pe ziaristul sud-american, după care a râs.

Răspunsul gazetarului nu s-a lăsat așteptat. „Mulțumesc mult de tot. Obișnuiam să port barbă, dar acum a venit lockdown-ul și s-a dus”, a zis jurnalistul brazilian.

Momentul poate fi văzut mai jos.

Sexta-feira, 19/02/2021: o dia em que Pep Guardiola chamou o meu bigode de sexy. pic.twitter.com/lLqCxmsvwr

— Fred Caldeira (@fredcaldeira) February 20, 2021

Pep Guardiola nu vrea să renunțe la starurile de la Manchester City pentru aducerea unor fotbaliști precum Messi sau Ronaldo

Managerul Pep Guardiola spune că nu ar da pe nici unul dintre fotbaliștii care au făcut performanță la Manchester City la schimb cu unul dintre superstarurile planetei Leo Messi sau Cristiano Ronaldo.

El este de părere că marele avantaj al liderului din Premier League este mai degrabă puterea de grup a echipei, decât calitățile individuale de excepție ale jucătorilor.

Managerul luI City a declarat după meciul de sâmbătă în care a umilit-o pe Tottenham cu 3-0 că echipa sa nu are la dispoziție jucători „care să câștige meciul de unul singur, cum ar fi Leo Messi, Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappe sau Neymar”.

El a mai adăugat: „Mie mi-ar plăcea să am un jucător care să dea patru goluri la fiecare meci și să alerge așa cum o fac acești fotbaliști. Dar nu voi schimba niciun jucător dintre cei pe care îi avem în acest sezon”.

The post Moment incredibil! Cum a fost „cucerit” Pep Guardiola de un jurnalist: „Îmi place mustața ta, Fred. Ești atât de atrăgător și de sexy!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă