Moment haios înainte de FC Botoșani – FCSB! Un uliu porumbar s-a apucat de vânătoare chiar pe gazonul stadionului „Municipal”. „Plecăm cu 1-0 de la vestiare” | VIDEO

1 lună in urmă 1

Terenul stadionul din Botoșani a ajuns loc de vânătoare pentru un uliu. Pasărea răpitoare a fost filmată acum câteva zile în momentul în care își lua prada și „decola” în viteză. În urmă cinci luni, jucătorii de la Academica din Clinceni au găsit un șarpe pe gazon, cu câteva ore înaintea duelului cu formația lui Marius Croitoru.

Terenul stadionului din Botoșani a fost pe timp de iarnă un adversar redutabil. Și pentru echipa gazdă, dar și pentru rivali. Temperaturile sunt acum mult mai prietenoase, așa că pe gazon au început să apară musafiri nepoftiți.

Acum câteva zile, pe stadionul Municipal”, și-a făcut apariția unui uliu porumbar care și-a luat prada în gheare și a plecat, informează monitorul de Botoșani. Momentul a fost filmat, iar jurnaliștii din Botoșani au scris că: „Marius Croitoru” a găsit al 12-lea jucător pentru a învinge FCSB. Un uliu vânează pe stadion”.

„Cu acest uliu porumbar pe teren plecăm cu 1-0 de la vestiare”, s-au amuzat angajații DSPSA Botoșani, care se ocupă de administrarea „Municipalului”.

Partida FC Botoșani – FCSB se dispută în cadrul etapei cu numărul 25 din Liga 1. Moldovenii ocupă locul 5 cu 27 de puncte, în timp ce rivalii sunt pe primul loc, la egalitate de puncte cu CFR Cluj.

Florin Gardoș a filmat un șarpe pe terenul din Botoșani

La jumătate lunii septembrie, jucătorii de la FC Botoșani și Academica au găsit un șarpe pe teren. Florin Gardoș a scos telefonul și l-a filmat, iar imaginile le-a postat pe rețelele sociale.

„L-au văzut câţiva colegi când am ieşit să vedem gazonul înainte de meci. Am fost puţin şocat când am auzit mai ales că mi-e foarte frică de şerpi, dar m-am apropiat totuşi la o distanţă «sigură» să fac un video măcar”, a spus Florin Gardoş, pentru Telekom Sport.

The post Moment haios înainte de FC Botoșani – FCSB! Un uliu porumbar s-a apucat de vânătoare chiar pe gazonul stadionului „Municipal”. „Plecăm cu 1-0 de la vestiare” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă