Moment fascinant la Românii au talent. Toți au rămas mască: ‘N-am văzut în viața mea așa ceva’

4 săptămâni in urmă 8

Ediția 21 a sezonului 11 ”Românii au talent” a fost marcată de un moment fascinant, în premieră pe scena talentelor de la Pro TV. Doi artiști francezi i-au lăsat mască pe jurați. Au creat o poveste prin costume, mișcări și muzică.

A fost spectacol pe scena Românii au talent în ediția 21. Jurații au contemplat momentul-manifest propus de doi artiști din Franța

”WOW”, a fost prima reacție a lui Smiley când Mauricio Cugat Desole și Natalia Lopez, de 30 și 46 de ani, artiști stabiliți în Franța, și-au început numărul. Fundalul sonor, început printr-un îngrânat înfricoșător, i-a redus la tăcere pe ceilalți jurați. Fără alte cuvinte, au privit numărul de pe scenă.

Nu numai mișcările celor doi au impresionat, ci și costumele. Ea a purtat o rochie de mireasă din celofan, iar el o mască din același material, alături de o cămașă, pentru ca prin numărul lor să manifeste și grija pentru natură. Pentru o doză în plus de spectaculozitate, accesoriul de pe fața bărbatului îi era conectat la o frânghie care îl ajuta să se poată ridica spre plafonul platoului.

Impresiile juraților 

Florin Călinescu: „Am rămas în film. E o poveste în capul meu undeva între Chirico (n.r. Giorgio de Chirico, pictor suprarealist) și Tim Burton (n.r regizor). Sunt lucruri pe care le contempli și atât. Eu, în viață, am tot căutat repere, explicații, detalii. E o axiomă, care trebuie luată ca atare și sper să-și găsească rezonanța în cât mai multă lume. Nu sunt sigur că va fi un produs de masă, dar sunt sigur că este un obiect artistic de valoare.”

Smiley: „Mi s-a părut spectaculos momentul. Nu am văzut niciodată așa ceva. Dacă stai să te uiți cât de simplu e alcăuit. Doi oameni talentați, niște celofan și o sfoară agățară, dar, vezi, creativitatea nu are limite. Ceea ce ne-ați prezentat voi în seara asta este fantastic. Cumva, fiecare etapă a numărului vostru a fost ca o înlănțuire de fotografii, care la final au alcătuit un sentiment, pe care nici măcar nu pot să-l descrius.”

Andra: „Un film în trei minute Ne-ați ținut cu sufletul la gură, ba mai mult, uimirea mea a fost cum ai rezistat cu celofanul ăla pe gură. Eu nu suport masca asta pe care trebuie să o purtăm. Faptul că tu ai depus un efort să faci ceea ce ai făcut mi s-a părut extraordinar. Magnific!”

Alexandra Dinu: „A fost un moment original. M-am bucurat să-l văd pe scena asta. Foarte mult talent, foarte multă simbolistică.”

The post Moment fascinant la Românii au talent. Toți au rămas mască: ‘N-am văzut în viața mea așa ceva’ appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă