Moment de Dosarele X la Australian Open. În plin scandal Djokovic, un sportiv a anunţat în timpul meciului că are Covid: "Nu pot crede că nimeni nu e testat" | VIDEO

1 săptămână in urmă 7

la 11.01.2022, 10:46

Toată Australia, şi de fapt întreaga lume, este cu ochii pe cazul Djokovic, dar la Australian Open se petrec scene de-a dreptul incredibile.

 "Nu pot crede că nimeni nu e testat" | VIDEO

Profimedia

Un sportiv l-a anunţat pe arbitrul de scaun că este sigur că are Covid...chiar în timpul meciului. Bernard Tomic, locul 257 în clasamentul ATP, a fost eliminat de la Australian Open chiar în primul tur al calificărilor. Rusul Roman Safiullin a câştigat în două seturi, scor 6-1, 6-4. Tomic a pus înfrângerea pe seama stării sale de sănătate.

Mai mult, în setul doi, la scorul de 1-2 pentru sportivul rus, Tomic i-a spus arbitrului de scaun că e sigur că are Covid, motiv pentru care joacă atât de prost. "Cu siguranță în următoarele două zile voi fi testat pozitiv, îți spun. Îți voi cumpăra cina dacă nu dau pozitiv testul în trei zile. Altfel, îmi cumperi tu cina. Nu pot să cred că nimeni nu este testat. Ei le permit jucătorilor să intre pe teren cu teste rapide, făcute în camera lor. Haide... fără testare PCR oficială", a spus Tomic. Momentul a fost surprins de camerele video.

Video: Absolutely insane pic.twitter.com/77AzJ2BqQE

— PCB Enthusiast (@PCBFan1) January 11, 2022

După ce s-a încheiat partida, Tomic a revenit cu un mesaj pe Instagram prin care şi-a informat fanii despre starea sa de sănătate. "Mă simt foarte rău, acum sunt înapoi în camera de hotel. Am vorbit cu doctorii și mi-au spus să mă izolez. Nu au putut să mă trateze, pentru a evita contactul. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin, voi juca mai bine data viitoare. Sunt dezamăgit, pentru că voiam să îmi fac australienii mândri și să joc bine acasă", a fost mesajul lui Tomic.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă