Moment cutremurător! Zlatan Ibrahimovic a început să plângă în momentul în care a povestit ce a simțit familia sa despre revenirea la naționala Suediei! | VIDEO

1 lună in urmă 3

Atacantul lui AC Milan, Zlatan Ibrahimovic, a început să plângă în timpul conferinței de presă de la revenirea lui naționala Suediei.

Ibra susține că se simte ca și cum ar fi „cel mai bun din lume”  înaintea întoarcerii sale în selecționată.

Veteranul de 39 de ani și-a anunțat retragerea oficială de la reprezentativa nordică imediat după terminarea EURO 2016.

Zlatan Ibrahimovic a început să plângă când a fost întrebat ce părere are familia sa despre întoarcerea la naționala Suediei

Zlatan Ibrahimovic a izbucnit în lacrimi într-o conferință de presă înainte de întoarcerea sa în naționala Suediei, când a fost întrebat despre cum se simt copiii săi când știu că el va juca din nou pentru reprezentativa țării sale.

În vârstă de 39 de ani, cel supranumit Ibracadabra va juca pentru țara sa pentru prima dată după 5 ani, săptămâna aceasta, când Suedia va întâlni Kosovo și Georgia în două meciuri de calificare la Cupa Mondială din 2022.

Întrebat de un jurnalist ce părere are familia sa despre faptul că s-a alăturat din nou echipei naționale a Suediei, Ibrahimovic nu a reușit să își stăpânească emoțiile și a izbucnit în lacrimi în timp ce a dezvăluit că fiul său cel mic, Vincent, a plâns când tatăl său celebru a plecat către cantonamentul naționalei nordice.

Înainte de a se emoționa, Zlatan a spus: „Vincent a plâns cu adevărat când l-am părăsit. Dar acum este în regulă”.

„Copiii mei pot să spargă orice în casă”

Vincent este cel mai tânăr dintre cei doi băieți pe care Ibrahimovic îi are împreună cu partenera sa de viață Helena Seger.

Vorbind despre familia sa în conferința de presă, atacantul suedez a spus: „Am acasă doi micuți care dau cu piciorul în minge, soția mea îmi cere mereu să le spun să se oprească, dar eu spun că nu, putem cumpăra lucruri noi dacă ei vor sparge ceva”.

Atacantul ajuns la 39 de ani susține că merită să se întoarcă la naționala Suediei deoarece simte că este „cel mai bun din lume” și crede că revenirea lui este cel mai bun lucru pentru echipa antrenată de Janne Andersson.

Dialog într-o cameră cu selecționerul: „Sunt aici pentru că merit, nu pentru că mă cheamă Zlatan Ibrahimovic”

Ibrahimovic a dezvăluit cum a decurs întâlnirea sa cu Andersson de la începutul acestui an pentru a discuta despre revenirea sa la echipa națională: „Ne-am întâlnit pentru prima dată, singuri într-o cameră și am vorbit despre tot. A fost o întâlnire pozitivă în care ne-am confruntat ideile unul cu celălalt și, în cele din urmă, am ales ceea ce era mai bine pentru Suedia

Amândoi știm ce este mai bine pentru echipa națională și astăzi mă aflu aici în fața voastră. Dacă sunt aici, nu sunt pentru că mă numesc Zlatan Ibrahimovic, ci pentru că merit să fiu aici. Tot ce am făcut înainte nu înseamnă nimic. Mă simt în formă, vreau să fiu implicat și simt că mai pot să îmi aduc contribuția la echipa națională”.

Ibrahimovic a ținut apoi să adauge: „Sunt doar o piesă dintr-un puzzle. Dacă mă întrebi, sunt cel mai bun din lume, dar asta nu ajută aici. Vreau doar să pun experiența mea la dispoziția echipei și i-am promis antrenorului că voi fi decisiv, dar acum trebuie să demonstrez asta pe teren”.

Ce număr și-a ales și de ce nu vrea să fie căpitan

Veteranul suedez insistă că nu se va întoarce în funcția de căpitan al echipei naționale, cu excepția cazului în care managerul suedez Andersson decide să-l  înlocuiască pe actualul lider al echipei, Andreas Granqvist, cu vedeta celor de la AC Milan.

Golgheterul de pe San Siro a mai dezvăluit că a refuzat oferta compatriotului său Emil Forsberg de a-și recăpăta tricoul său legendar cu numărul 10 și a ales să poarte în schimb tricoul cu numărul 11 pe spate, care era al lui Alexander Isak.

Ibrahimovic a explicat cum stau lucrurile: „În capul meu, căpitanul este Andreas Granqvist. Dar această decizie îi aparține antrenorului. L-am întrebat pe Alexander dacă aș putea avea tricoul cu numărul 11. Mi-a dat OK-ul, atâta timp cât îl va putea recupera în termen de șase sau șapte ani.

Forsberg mi-a oferit tricoul său cu numărul 10, dar am preferat să îl refuz, deoarece acesta este un capitol nou pentru mine și este corect că tricoul cu numărul 10 este la el. Și apoi, numărul nu prea contează”.

The post Moment cutremurător! Zlatan Ibrahimovic a început să plângă în momentul în care a povestit ce a simțit familia sa despre revenirea la naționala Suediei! | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă