Moment controversat: Barna își scapă ochelarii pe jos. Un funcționar de la Camera Deputaților este chemat să-i ridice VIDEO

1 lună in urmă 1

Vicepremierul Dan Barna este autorul unui moment controversat care a avut loc în plenul Camerei Deputaților. Aflat în banca guvernului, lângă premier, și-a scăpat ochelarii pe jos și a rugat-o pe femeia de lângă el să cheme un angajat al Parlamentului să îi ridice.

Întâmplarea a avut loc în ședința în care premierul Florin Cîțu a fost chemat să dea explicații despre bugetul pentru anul în curs, relatează Digi24.

În timp ce la microfon se afla președintele PSD, Marcel Ciolacu, Dan Barna stătea în bancă lângă Florin Cîțu. În imagini se vede cum copreședintele USR PLUS ascultă discursul liderului Opoziției și se joacă cu ochelarii. La un moment dat, scapă perechea de ochelari care cade de pe masă pe jos. O consilieră a premierului îi face semn unui angajat al Camerei Deputaților.

Acesta se apropie de banca în care stau membrii Guvernului și i se explică de ce a fost chemat. Dan Barna îi arată cu degetul unde au căzut ochelarii. Funcționarul îi ridică și îi pune înapoi pe masă.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă