Moment bizar la US Open: o fană a intrat în teren și și-a făcut o poză în spatele Simonei Halep! Ce a urmat

1 lună in urmă 51

  • Preliminarii CM: Cipru - Rusia, sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Ucraina - Franța, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

Confruntarea de la New York a reprezentat cea mai mare provocare pentru Simona Halep după revenirea în circuit, dar românca a reușit un joc solid, cu o defensivă și o deplasare pe teren la un nivel foarte bun și a obținut victoria.

Cel mai bizar moment de la US Open, în meciul Halep - Rybakina

În setul doi al meciului dintre Simona Halep și Elena Rybakina a avut loc unul dintre cele mai bizare momente de la această ediție a US Open.

În timpul unei pauze dintre game-uri, o fană a părăsit locul din tribune, a sărit în teren, chiar în spatele Simonei Halep, pentru a-și face o poză. După ce a reușit să imortalizeze momentul, femeia a revenit în tribună, ca și cum nimic neobișnuit nu se întâmplase.

Deși momentul inedit a avut loc în timpul unui meci din cadrul unui turneu de Grand Slam, unde, de obicei, regulile sunt foarte stricte iar forțele de ordine reacționează imediat în astfel de cazuri, fana a putut sări și, ulterior, reveni în tribune, fără ca nimeni să intervină.

Simona Halep, meci cu Elina Svitolina în optimile US Open

Turul următorul al US Open programează o nouă confruntare care se anunță echilibrată.

Simona Halep se va duela cu ucraineanca Elina Svitolina, cea care a trecut în turul trei de Daria Kasatkina, în două seturi, 6-4, 6-2. 

Etichete: simona halep , us open , elena rybakina
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă