Moment bizar în Fed Cup! De ce nu a stat pe bancă Monica Niculescu în primul set al meciului dintre Gabriela Ruse și Jasmine Paolini

3 săptămâni in urmă 30

Monica Niculescu a luat o decizie bizară în timpul meciului al treilea din cadrul întâlnirii România – Italia din Fed Cup! Căpitanul echipei noastre nu a stat pe bancă în timpul setului inaugural al partidei Gabriela Ruse – Jasmine Paolini, scor 1-6. 

Dacă Monica Niculescu a fost foarte activă și a trăit la maximum cele două meciuri de vineri, pe bancă, ziua de sâmbătă a început neașteptat! Monica a luat loc în tribune, împreună cu ceilalți membri ai staff-ului, lâsând-o pe Gabriela singură în pauzele dintre game-uri.

Niculescu a luat o decizie bizară, dar explicația ar fi aceea că Monica și-ar dori să intre pe teren în meciul al patrulea! Capitanul-jucător a ales, astfel, să stea în tribune pentru a-i fi mai ușor să iasă la încălzire, în timpul duelului dintre Ruse și Paolini.

Monica Niculescu a oferit un moment bizar și nu a stat pe bancă în primul set al meciului Gabriela Ruse – Jasmine Paolini

Totuși, după ce Gabriela Ruse a cedat fără drept de apel primul set, cu scorul de 1-6, Monica Niculescu a realizat că jucătoarea din teren are nevoie de sprijinul ei! Niculescu a venit pe bancă în manșa secundă, pentru a-i oferi sfaturile necesare lui Ruse. Irina Bara, debutantă în competiția inter-țari, a explicat, vineri, cât de important este rolul Monicăi Niculescu în echipa României!

Monica on the bench giving advice to Gabriela. Still not sure why she hasn't been there all match.#BJKCup #HaiRomania https://t.co/oNz3sQDqA2 pic.twitter.com/PT7aDusxZg

— 🇷🇴WTA Romania🇷🇴 (@WTARomania) April 17, 2021

Aflată la primul meci în postura de căpitan, Niculescu a făcut și un gest superb față de Bara: „La finalul partidei, Monica Niculescu mi-a spus să stau liniştită şi că i-a plăcut cum am luptat. Monica şi-a dorit de la noi să ne simţim bine pe teren, să fie o atmosferă plăcută şi să ne simţim bine aici, la Cluj. Noi am simţit ca şi cum am avut publicul, au fost efecte sonore frumoase, ne-am antrenat fără public, ar fi fost mai frumos să avem public”.

The post Moment bizar în Fed Cup! De ce nu a stat pe bancă Monica Niculescu în primul set al meciului dintre Gabriela Ruse și Jasmine Paolini appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă