Moment artistic sublim la Românii au Talent. Artista care i-a lăsat pe jurați cu gura cascată: ”Sunt rebelă” VIDEO

2 săptămâni in urmă 1

Andi Moisescu, Alexandra Dinu, Andra și Florin Călinescu au rămas impresionați de o concurentă de la Românii au Talent. Cine este artista care i-a lăsat pe jurați cu gura cascată: ”Sunt rebelă”. Apariția ei controversată i-a șocat pe toți telespectatorii showului de la PRO TV.

Moment artistic sublim la Românii au Talent

Să vezi și să nu crezi. Odată la câteva ediții apare un anumit concurent care-i dă pe spate pe jurații de la Românii au Talent. Simina Baciu are 21 de ani și vine din București.

A lucrat la o cofetărie ca decorator de torturi, deși mărturisește că nu a fost jobul vieții sale. Simina este un suflet sensibil, pasionat de artă și estetică. A venit la PRO TV pentru a-i uimi pe jurați cu talentul ei nemărginit, pictându-le un tablou mai mult decât fabulos.

„Am venit la această emisiune ca să-mi arăt talentul. Sunt puțin mai rebelă, sunt artistă, sunt liberă, îmi place să fac ce vreau. Eu sunt, să zic așa, un viitor artist. Acum sunt studentă la Facultatea de Arte, pe sculptură, dar am terminat design vestimentar. În paralel, mai fac și dans și puțin sport…m-am reapucat acum”, le-a explicat Simina celor patru jurați de la Românii au Talent.

Jurații au rămas blocați de numărul Siminei de la Românii au Talent

Momentul controversat al bucureștencei i-a lăsat cu gura căscată pe Andra, Andi Moisescu, Alexandra Dinu și Florin Călinescu. Simina s-a dezlănțuit pe scena de la Românii au Talent, împletind dansul, actoria, pictura și muzica, ducând arta la un rang înalt. Tânăra a realizat un autoportret pentru a arăta lumii cum se vedea ea însăși. Simina a transmis un mesaj tuturor celor care o judecă după aparențe.

„Impunerea anumitor standarde într-un colectiv reprezintă o intruziune în intimitatea spirituală, care te limitează și te transformă. Totuși, restricțiile îți permit să te gândești la alternative, care te ajută să te dezvolți. Sunt pasionată de orice este diferit, asociind acest termen cu unicitatea. În adâncul sufletului meu, chiar iubesc oamenii pentru asta.

Din păcate, aceste lucruri nu sunt văzute și înțelese de toată lumea, fiind considerate anomalii ale societății. Chiar și așa, anomalia regimentează cumva limitările care compun acest cuvânt, toate acele fenomene și specificități…lucruri extrem de interesante despre acea societate.

Anomalia nu se supune banalului și uniformizării. M-am gândit să punctez o mare parte dintre frustrăile avute în acești 20 de ani de viață cu privire la incapacitatea oamenilor de a suporta unicitatea altor oameni. Totuși, ființa umană a experimentat mereu atracție pentru brutal, urât, violență, partea negativă a vieții”, suna vocea Siminei, în timp ce realiza pictura pe scena de la Românii au Talent.

Simina i-a adus aminte lui Florin Călinescu de anii tinereții

Aplauze la scenă deschisă pentru tânăra Simina Baciu. Andra și Alexandra Dinu au rămas fără cuvinte în fața talentului imens al studentei, iar cel mai emoționat dintre toți a fost Florin Călinescu. Actorul i-a mărturisit controversatei concurente că numărul ei l-a teleportat înapoi în timp, în anii studenției sale. Juratul a fost copleșit de amintirile din tinerețe, în care a trăit momente de neuitat alături de o pictoriță.

Florin Călinescu: Am fost patru ani în contact strâns cu colegii de la Arte și cu o pictoriță, cu care era să mă duc în neant cu totul. Arderile unui artist plastic sunt mult mai mari decât cele ale unui artist de teatru sau cinema. Ne mai și trezeam dimineața…Dacă există ceva între Iad și Rai, sunt artiștii plastici. Unora o să li se pară o nebună, o impostoare. Scumpa mea, mi-ai luat tot curcubeul din suflet.

Andi Moisescu: Simina, pare o nebunie tot ce ai făcut aici. Mi-a plăcut și vocea ta. Mie îmi plac lucrurile care te pun pe gânduri și în urma cărora rămân întrebări. Bravo!

The post Moment artistic sublim la Românii au Talent. Artista care i-a lăsat pe jurați cu gura cascată: ”Sunt rebelă” VIDEO appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă