Moldovenii, mari favoriți la accederea în play-off pentru al doilea an consecutiv » Avem noile cote la pariuri!

2 săptămâni in urmă 12

Vineri de la ora 20:30 se vor disputa meciurile decisive pentru desemnarea ultimelor două formații care vor participa alături de FCSB, CFR Cluj, Universitatea și Sepsi OSK, în play-off.

Avantajul de două puncte pe care îl au la startul ultimei runde față de Chindia (locul 7- 39 pct.) le oferă celor de la Botoșani (locul 5 – 41 pct.) și Clinceni (locul 6 – 41 pct.) și varianta eșecului pentru a accede în play-off,  singura condiție  în acest caz fiind ca târgoviștenii să termine la egalitate sau să piardă la Pitești.

Pentru a nu depinde însă de rezultatul din „Trivale” din jocul FC Argeș – Chindia, moldovenii și ilfovenii trebuie să câștige la Voluntari respectiv Dinamo. Echipa lui Croitoru poate accede în „top 6” și cu un egal dacă Academica pierde cu Dinamo sau Chindia nu câștigă la Pitești. La rândul ei, Academica merge în play-off dacă bate la Dinamo sau termină nedecis duelul cu „câinii” dacă Chindia nu câștigă cu FC Argeș sau FC Botoșani nu câștigă la Voluntari. De asemenea, se califică și cu un eșec la Dinamo dacă Chindia nu se impune în „Trivale” sau FC Botoșani pierde la Voluntari.

Victoria nu le este suficientă elevilor lui Săndoi!

Pentru a se „agăța” de locul de play-off, Chindia trebuie să se impună în „Trivale” cu FC Argeș. Victoria nu va fi suficientă pentru Chindia de a accede în play-off, târgoviștenii așteptând un eșec sau semieșec al FC Botoșani sau al Clinceniului.

Interesant este cele trei formații angrenate în lupta pentru ultimele două locuri de play-off pot termina cu același punctaj, respectiv 42 de puncte, condiția fiind ca FC Botoșani și Academica să termine la egalitate disputele cu FC Voluntari și Dinamo iar Chindia să se impună la Pitești. În acest caz cei dezavantajați vor fi elevii lui Marius Croitoru care ar avea 4 puncte față de 5 ale Clinceniului și 7 ale Chindiei.

Termină pe primele 6 locuri sezonul regular al ligii 1
FC Botoșani – cota 1.35
Academica Clinceni – cota 1.40
Chindia Târgoviște – cota 2.65

 

The post Moldovenii, mari favoriți la accederea în play-off pentru al doilea an consecutiv » Avem noile cote la pariuri! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă