Moldovenii bagă „spaima” în „câini”! Poli Iași, mesaj „războinic” înaintea meciului cu Dinamo: „E un derby! Putem să câştigăm jocul!”

1 lună in urmă 2

Adrian Ambrosie, vicepreședintele Comitetului Director al echipei Poli Iași, a avut un mesaj „războinic” înaintea meciului cu Dinamo, din campionat, care contează foarte mult pentru cele două echipe, având în vedere că ambele se află în zona de retrogradare.

Partida Poli Iași – Dinamo se va juca astăzi, 20 martie, de la ora 21:30. Meciul va putea fi urmărit, în format live text, pe www.prosport.ro.

Poli Iași se află pe ultimul loc din Liga 1, cu 16 puncte obținute după 26 de meciuri jucate. În timp ce Dinamo se poziționează pe locul 14, cu 27 de puncte obținute după tot atâtea meciuri jucate.

Poli Iași, mesaj „războinic” înaintea meciului cu Dinamo

Adrian Ambrosie susține că meciul cu Dinamo reprezintă un derby pentru ambele echipe, având în vedere locurile ocupate în clasament. Deși ultimele rezultate ale echipei moldave au fost dezastruoase, Ambrosie are încredere că Poli Iași se va impune în fața „câinilor”.

„Ne dorim să spargem gheaţa cu Dinamo şi vreau să fac un apel la toată lumea, plecând de la cei care sunt în echipă şi până la cei din staff şi din conducere. E un moment dificil, dar, în acelaşi timp, poate să fie un moment în care să renaştem.

Dacă vom avea linişte, dacă vom fi uniţi în ceea ce gândim şi ceea ce facem, dacă vom lăsa deoparte toate minciunile şi lucrurile care nu fac decât să destabilizeze echipa, consider că putem câştiga meciul cu Dinamo şi să reuşim obiectivul de a ne salva de la retrogradare. E un derby al echipelor care suferă în acest moment. Dar, dincolo de acest aspect, cred că putem să câştigăm jocul. Îl cunosc pe Nicolo Napoli. Ştiu că nu a avut mult timp la dispoziţie să aşeze echipa, dar, cu ceea ce ştie şi ceea ce a realizat deja la Iaşi, poate fi un argument că poate salva echipa de la retrogradare”, a declarat Adrian Ambrosie, pentru GSP.

The post Moldovenii bagă „spaima” în „câini”! Poli Iași, mesaj „războinic” înaintea meciului cu Dinamo: „E un derby! Putem să câştigăm jocul!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă