Mohamed Salah o lasă baltă pe Liverpool la începutul sezonului viitor și se duce la Jocurile Olimpice de la Tokyo, cu naționala Egiptului!

1 lună in urmă 1

Liverpool nu a știut, inițial, de convocarea lui Mohamed Salah pentru Jocurile Olimpice, din cauza căreia fotbalistul va rata perioada de pregătire și începutul campaniei 2021/2022, din Premier League.

Fiecare națională participantă poate înregistra 3 jucători care nu au niciun fel de restricție în ceea ce privește vârsta și starul de pe Anfield se va număra printre ei pentru țara africană.

Mohamed Salah va lua parte la Jocurile Olimpice de la Tokyo, cu naționala Egiptului, și va rata debutul lui Liverpool în ediția 2021/2022 a Premier League

Shawky Gharib, antrenorul naționalei U23 a Egiptului, a confirmat că fotbalistul lui Jurgen Klopp, Mohamed Salah, se află pe lista jucătorilor care vor lua parte la turneul olimpic din Japonia.

Fiecare țară are dreptul să treacă pe foaia de convocări 3 fotbaliști care să nu aibă nicio limitare în ceea ce privește vârsta și Salah se va afla pe cea a naționalei africane.

Conform celor de la Daily Mail, oficialii federației de fotbal din Egipt încă nu au luat legătura cu șefii lui Liverpool pentru a le comunica această decizie. Campioana en-titre a Premier League va rămâne fără atacantul său de 28 de ani pentru o bună bucată de timp și asta i-ar crea probleme tehnicianului neamț, care are în Mohamed Salah una dintre principalele amenințări pentru porțile adverse.

Jocurile Olimpice de Vară de la Tokyo, programate inițial să aibă loc în vara lui 2020, au fost amânate pentru acest an din cauza pandemiei de coronavirus și se vor defășura în perioada 23 iulie – 8 august 2021.

Va avea nevoie apoi de o vacanță prelungită și de o pregătire separată

Sezonul următor de Premier League este programat să înceapă în prima parte a lunii august. Aceasta înseamnă că Mohamed Salah va rata perioada de pregătire din intersezon precum și primele meciuri ale campaniei 2021/2022 din Premier League.

După ce va lua parte la JO alături de naționala Egiptului, Salah va avea nevoie obligatoriu de o perioadă de odihnă și mai apoi de o pregătire fizică adecvată pentru a putea ajunge la ritmul de joc cerut de fotbalul englez de elită.

Selecționerul Gharib a anunțat la o televiziune din Egipt că Mohamed El-Shenawi îl va acompania pe Salah în aventura olimpică de pe teren nipon.

The post Mohamed Salah o lasă baltă pe Liverpool la începutul sezonului viitor și se duce la Jocurile Olimpice de la Tokyo, cu naționala Egiptului! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă