Modelul Simona Halep, copiat în Serbia! Un tenismen de top a avut prioritate la vaccinare și nu a scăpat nici el de critici

1 lună in urmă 3

După ce Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) s-a poziționat de partea campaniei naționale de vaccinare și a avut prioritate la imunizare, un caz asemănător s-a petrecut în Serbia. 

Filip Krajinovic (29 de ani, 35 ATP), al treilea jucător al Serbiei după Novak Djokovic (33 de ani, 1 ATP) și Dusan Lajovic (30 de ani, 26 ATP) s-a vaccinat în acest week-end împotriva Covid-19!

Sârbul este al doilea exemplu din tenisul mondial în ceea ce privește vaccinarea, după Simona Halep, momentul fiind prezentat public la fel ca și în cazul româncei.

Modelul Simona Halep, copiat în Serbia! Filip Krajinovic a avut prioritate la vaccinare: „Care a fost motivul?”

Filip Krajinovic, component al naționalei de Cupa Davis a Serbiei, a avut prioritate la vaccinarea împotriva Covid-19, la fel ca și Simona Halep! Krajinovic a făcut sâmbătă prima doză de vaccin, atrăgându-și la rândul său păreri negative! Mai mult, utilizatorii Twitter i-au găsit o scuză Simonei, aceea că va participa la Olimpiadă în acest an, în timp ce vaccinarea prioritară a lui Filip nu ar avea nicio justificare:

„Halep a spus că motivul vaccinării este acela că va face parte din delegația României la Jocurile Olimpice! Dar ce motiv avea Krajinovic să fie vaccinat înaintea compatrioților săi din categoriile vulnerabile? În acest moment, doar 22% din populația Serbiei a fost imunizată”, a fost una dintre reacțiile dure la știrea cu vaccinarea lui Filip Krajinovic, postată de jurnalistul american Ben Rothenberg.

Filip Krajinovic got his 1st dose of the covid vaccine today 💉 pic.twitter.com/2GWW44VWSr

— THE JOKER(S) 🃏🇷🇸 (@NBASerbians) April 3, 2021

De ce este important pentru jucătorii de tenis să se vaccineze împotriva Covid-19

Probabil că tot mai mulți tenismeni se vor vaccina, ținând cont de avantajele de care se vor bucura sportivii imunizați, atât în circuitul WTA, cât și în ATP! Simona Halep și compania nu vor mai fi obligați să stea în carantină, așa cum s-a întâmplat la mai multe turnee desfășurate în pandemie: „Persoanele care au finalizat complet procesul de vaccinare împotriva Covid-19 pot fi scutite de carantină după un prim test PCR negativ”, se arată în protocolul ATP și WTA, potrivit Daily Mail.

Totodată, un tenismen vaccinat nu mai poate fi considerat „contact apropiat” al unei persoane testate pozitiv la noul coronavirus. Cu toate că informația n-a fost confirmată încă oficial de cele două foruri tenisistice, jurnaliștii britanici notează că noua regulă va intra în vigoare cu ocazia turneului ATP de la Monte Carlo (11 – 18 aprilie).

The post Modelul Simona Halep, copiat în Serbia! Un tenismen de top a avut prioritate la vaccinare și nu a scăpat nici el de critici appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă