Modelele Simonei Halep din tenis. Cine este ”geniul” circuitului mondial și ce admiră la Novak Djokovic

1 lună in urmă 1

UCL: Chelsea - Atletico Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

UCL:  Bayern Munchen - Lazio, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

În cadrul emisiunii ”Așii Tenisului”, Simona Halep a vorbit despre sportivii care au dominat circuitul ATP în ultimii ani.

Simona Halep: ”Djokovic e un sportiv-exemplu” / ”Întotdeauna l-am admirat pe Federer”

„Djokovic e un sportiv-exemplu, puterea lui de a sta în teren, de a nu ceda, chiar dacă are mici dureri, cheamă doctorul și așa mai departe. Faptul că se motivează la fel de bine în continuare e de apreciat.

Întotdeauna l-am admirat pe Federer, e un geniu din punctul meu de vedere. Cred că va mai juca o perioadă de timp, se vede că o face cu pasiune. Nu știu cât va mai putea fizic, uzura se simte după atâția ani. Dar, dacă el spune că va juca la Wimbledon și la Jocurile Olimpice, așa se va întâmpla.

Federer nu a avut așa multe accidentări pentru că tenisul este ușor pentru el. Nadal are un joc de uzură mai mare și de aceea a fost mai predispus la accidentări”, a spus Halep, în cadrul emisiunii ”Așii Tenisului”.

Simona Halep explică de ce merge acum la Miami, iar anul trecut a refuzat

După o pauză de cinci săptămâni, jucătoarea vorbește despre următoarele competiții în interviul acordat în exclusivitate emisiunii de la Digi Sport. Din cauza unei accidentări la spate, numărul 3 WTA a ratat turneele de la Doha și Dubai, dar acum e gata să revină pe teren, începând chiar cu Miami Open, competiție transmisă în direct, la Digi Sport, din 23 martie.

Mă duc la Miami. O să plec săptămâna viitoare. Îmi doresc tare mult să pot face câteva meciuri bune, pentru că am nevoie de meciuri oficiale. Am avut acum, din nou, o lună de pauză. Vreau să joc bine, vreau să fiu atentă pe ce am de făcut pe teren.

Pe hard nu e ușor, mai ales în America, unde multe fete sunt acomodate deja, se antrenează acolo. Mă duc acolo cu multă încredere. Un rol important în luarea acestei decizii l-a avut Darren. A vrut foarte mult să joc la Miami pentru că e un turneu bun”, a spus Simona Halep.

Etichete: atp , novak djokovic , wta , simona halep , roger federer
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă