Model din Noua Zeelandă, la bord: „Dacă nu-mi dați vin, arunc avionul în aer”

2 săptămâni in urmă 11

Hannah Lee Pierson, 31 de ani, model și influencer, a făcut scandal la bordul unui zbor al companiei Air New Zeeland, după ce personalul de cabină a avertizat-o că trebuie să plătească suplimentar pentru băuturile alcoolice, scrie New Zeeland Herald. Nervoasă, femeia a insultat și a agresat stewardesele și a amenințat că aruncă în aer aeronava. Până la urmă, manechinul a fost să legat de scaun până la aterizare. Ea a compărut în fața instanței, unde s-a prevalat de faptul că are probleme cu alcoolul.

Incidentul s-a petrecut pe 7 noiembrie 2020, pe un zbor între Melbourne, Australia, și Auckland, Noua Zeelandă.

Revolta lui Hannah s-a declanșat când a cerut personalului de zbor un pahar de vin. Stewardesele i-au atras atenția că băuturile alcoolice nu sunt incluse și trebuie plătite suplimentar.

Manechinul a explodat: ”Dați-mi naibii un pahar de vin!”. Le-a făcut curve pe stewardese și a început să urle că a plasat o bombă în aparatul de zbor și o va detona dacă nu primește un pahar de alcool!

 „Dacă nu-mi dați vin, arunc avionul în aer” Hannah Lee Pierson. Foto: Instagram

A apucat de braț și a zgâriat un membru al echipajului, iar spre altul l-a amenințat că îi dă un cap în gură.

„Dă-mi nenorocitul meu de vin sau voi arunca în aer avionul!”, a repetat influencerița. Femeia s-a ridicat de pe scaun și a început să urle prin avion, spre stupefacția celor 72 de pasageri, între care și copii.

În cele din urmă, echipajul nu a avut altă posibilitate de a calma situația decât legarea lui Pierson de un scaun, cu centuri de siguranță duble.

La coborâre, Pierson a fost reținută.

Miercuri, 7 aprilie, ea a compărut în fața instanței, sub acuzațiile de amenințare, lovire și tulburarea liniștii publice. Verdictul va fi pronunțat 23 iunie. Pierson a pledat vinovat, susținând, în apărarea sa, faptul că este sub tratament pentru a scăpat de problemele cu alcoolul.

Foto: Facebook Air New Zeeland

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă