Mocăniţa plină cu turişti de la Vișeul de Sus a deraiat. ”Îți dai seama că nu e prima dată? Uite, iar a deraiat!”

2 luni in urmă 94

Sperietură zdravănă pentru mai mulți turiști din Maramureș, care au ieșit la plimbare cu Mocănița de la Vișeul de Sus. Imaginile trimise pe Fii Observator arată că cel puțin un vagon a ieșit de pe șine, după ce ar fi deraiat din cauza unei probleme la macaz.

Vezi și

Imaginile trimise de un cititor pe Fii Observator surprind momentul în care mecanicii încearcă să pună trenul înapoi în funcțiune, spre uluirea turiștilor rămași lângă șine.

Potrivit sursei citate, nu ar fi existat persoane rănite. La aproximativ o oră după incident, vagonul deraiat a fost scos de pe linie și trenul și-a reluat cursul.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Top știri

 Cum au căzut gemenii de doi ani de la etajul 10. În momentul impactului, mama lor făcea live pe Facebook

1

Dramă cumplită pentru o familie din Ploieşti. În doar câteva clipe, a pierdut nu unul, ci doi copii. Gemenii, fetiţă şi băiat în vârstă de doi ani, au murit după ce au căzut în gol de la etajul 10. Copii se jucau în dormitor. În acest timp, mama lor... făcea un LIVE pe Facebook într-o altă cameră.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă