Mobilizare cum nu s-a mai vazut! #NoWar #StopTheWar #SupportUkraine

7 luni in urmă 237

Va rog sa dati zoom pe poza asta inainte sa cititi povestea, caci pentru mine aceasta fotografie reprezinta esenta solidaritatii in vremuri de razboi.

Astazi am luat haine pentru bebelusi (body-uri si bluze), formula de lapte, borcane cu mancare, pungi cu mancare lichida, scutece de toate marimile, pasta si periute de dinti pentru copii, geluri de dus, crema de corp, servetele, vitamine etc etc etc.

Am ajuns cu proviziile la granita si le-am pus pe o taraba improvizata.

Cateva ore mai tarziu, l-am zarit pe tipul din imagine, care adusese si el astfel de lucruri si le organizase exemplar. M-am dus sa il intreb daca pot sa aduc si eu restul de produse pentru a strange toate lucrurile de bebelusi si copii in acelasi loc.

Asa am aflat ca este ceh, iar tot astazi a plecat de la Brasov ca sa ajute. Un ceh (Jan) in Romania, ajutand copii ucraineni.

Am carat tot ce era de pe vechea taraba, am adus la el, am organizat totul si asta e rezultatul. In Romania sosesc mii de mame cu copii de toate varstele. Unii au posibilitati financiare, insa altii vin fara nimic.

Iar niste necunoscuti (nu doar noi cei din poza, ci toti care au contribuit cu lucruri pentru copii si bebelusi - Cristi, Dragos, plus gasca de la Bucuresti - Claudia, Bogdan, Dorin si multi multi multi altii) vor sa transmita ca Romania este casa si acasa pentru oricine va ajunge aici.

In astfel de momente nu exista “eu”, “tu”, “ei”.

Singurul cuvant care exista este NOI.

#NoWar #StopTheWar #SupportUkraine

Radu Restivan is at Isaccea Port.

via: Facebook - UNIȚI PENTRU UCRAINA - Об'εднанi за Украiну - United for Ukraine


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă