Moartea neasteptata a unui cunoscut profesor din Iasi. Barbatul de 45 de ani era infectat cu COVID-19, dar nu avea alte boli

1 lună in urmă 2

Adrian Scuriu, profesor de Limba si Literatura Romana, la Scoala Gimnaziala "George Calinescu", din Iasi, a murit la 45 de ani dupa ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Nu avea alte boli, dar organismul lui a cedat dupa doar cateva zile la Terapie Intensiva.

Era programat la vaccin pe sase martie, dar nu a putut sa se duca deoarece era deja infectat si conectat la aparate, potivit ZiaruldeIasi.ro.

"Nu am fost medicul curant al domului profesor, dar ceea ce pot spune e ca, din tot ceea ce stiu, el a primit tot tratamentul de care a fost nevoie si care este prevazut. S-a facut tot absolut posibil, atat inainte de a ajunge la ATI, cat si acolo. Din nefericire, in cazul sau este vorba despre un alt paradox al acestei boli.

E vorba de acea furtuna de citokine, a distructiei anatomice a tesutului pulmonar. Am pierdut din cauza acestui virus vieti la varste fragede. Am pierdut tanar de 27 de ani, care nu avea absolut nicio boala. Am pierdut adult tanar de 47 de ani fara comorbiditati, in timp ce pe tatal sau in varsta de 71 de ani l-am salvat", a declarat Carmen Dorobat, medic primar infectionist si fost manager al Spitalului de Boli Infectioase.

Citeste si:

Pensiile de stat - un teren minatCe venituri iti ia in considerare banca pentru un creditMarturia uneia dintre studentele exmatriculate de la Facultatea de Drept: "Am copiat ca masura de preventie, pentru a nu fi nedreptatita. Nu voiam sa ajung la taxa din cauza celor care copiau"Diferentele dintre Pfizer, Moderna si AstraZeneca. Ar trebui sa ne ingrijoreze reactiile adverse? "Oamenii doar raporteaza mai multe reactii din cauza controversei"Secretul exploziei lui Mihaila la Parma. E irezistibil pe teren si "invizibil" in viata privata. Cine e iubita fotbalistului

Citeste mai multe despre profesor Iasi Covid 19 boli

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă