Moarte tulburătoare în Năvodari. Un elev în clasa a VIII-a și-a luat viața din cauza problemelor de la școală. Familia, în stare de șoc

1 săptămână in urmă 6

Momente de groază pentru o familie din Năvodari, după ce băiatul de 15 ani a ales să-și pună capăt zilelor. Tragedia a avut loc pe data de 11 ianuarie, moartea sa fiind anunțată de un bărbat care l-a observat sub podul din Năvodari. Potrivit primelor informații, sinuciderea sa a fost cauzată de nemulțumirile legate de rezultatele la școală, însă prietenii tânărului ar avea o altă versiune.

Băiatul urma să dea examenul de Capacitate

Durere imensă în familia unui elev de clasa a VIII-a după ce acesta a recurs la gestul necugetat de a-și lua viața prin spânzurare. Cel care l-a găsit pe tânăr fără suflare a fost un localnic, care a anunțat imediat autoritățile. Băiatul a fost identificat rapid, iar familia și cunoscuții sunt în stare de șoc.

Potrivit primelor informații, băiatul ar fi recurs la sinucidere din cauza notelor slabe obținute, riscând chiar să rămână corigent. Prietenii săi au dezvăluit că băiatul se despărțise de prietena sa, motiv care i-ar fi provocat suferință. Colegii tânărului au aflat de moartea băiatului de la profesoara lor, care i-a anunțat că acesta nu va mai veni la școală.

Reprezentanții Poliției au confirmat în cursul zilei de astăzi regretata moarte a băiatului, oferind informații privind modul în care acesta a ales să-și pună capăt zilelor.

“În cursul zilei de ieri, în jurul orei 10.00, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, sub podul feroviar din orașul Năvodari se află o persoană decedată prin spânzurare.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un minor, de 15 ani, din orașul Năvodari. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, este comunicatul Poliției, potrivit Focuspress.

Ce spune directoarea școlii despre elev

Potrivit directoarei Violeta Bodolică, elevul era un adolescent cuminte, vesel și foarte educat. Asemeni tuturor profesorilor, și directoarea a rămas șocată de tragedie, subliniind că deși avea câteva probleme la învățătură, nu exista niciun impediment de a fi remediate.

”Noi nu am avut nici un fel de problemă cu el din punctul ăsta de vedere. La disciplină nu am avut nici o problemă. Mici probleme au existat la învățătură dar, repet, este cred și din cauza online-ului. În clasa a V-a era un copil foarte bun, după care încet-încet a decăzut. Nu rămânea repetent. Nu avea vreun motiv să facă gestul acesta necugetat”, a precizat cadrul didactic.”, a explicat Violeta Bodolică, potrivit ordinea.ro.

Aceasta a adăugat că elevul era un copil vesel și nimic din comportamnetul lui nu ar fi anunțat o asemenea tragedie.

 ”Nu era un copil trist. Era un copil vesel, cu mult bun simț. Cu o zi înainte, mi-au spus colegii că a fost vesel, că s-a pregătit la toate materiile, că a participat la toate orele. Deci, pe 10 ianuarie. Pe 11 ianuarie nu a mai venit la școală.”, concluzionat aceasta.

Apropiații au declarat că băiatul făcea parte dintr-o familie bună, cu situație materială, astfel că nu există variant sinuciderii din cauza unor lipsuri de natură financiară.

 

 

The post Moarte tulburătoare în Năvodari. Un elev în clasa a VIII-a și-a luat viața din cauza problemelor de la școală. Familia, în stare de șoc appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă