Moarte trasă la indigo. Doi tineri care îşi comemorau fratele mort într-un accident feroviar au pierit după ce au fost călcaţi de tren în acelaşi loc, în Carolina de Nord

2 luni in urmă 34

De Ovidiu Cojocaru.
Publicat: 06.08.2021, 08:09.
Actualizat: 06.08.2021, 08:16

Doi bărbaţi din Carolina de Nord au murit după ce au fost loviţi de tren. Cei doi se aflau la comemorarea fratelui lor care murise cu o spăptămână în urmă, exact în acelaşi loc.

În urmă cu o săptămână fratele lor a murit tot in aceleaşi condiţiii

În urmă cu o săptămână fratele lor a murit tot in aceleaşi condiţiii

Profimedia

Pablo Tiquiram Us, în vârstă de 29 de ani şi Chilambalam Tiquiram Us, în vârstă de 20 de ani au mers marţi în jurul orei locale 5 dimineaţa lăngă calea ferată din Charlotte pentru a-şi comemora fratele care murise cu doar o săptămână în urmă, călcat de tren, exact în acelaşi loc, transmite New York Post.

Bărbatul decedase după ce un tren a intrat în plin în camioneta pe care o conducea, după ce ignorat semnalele care interziceau trecerea peste calea ferată

Moarte trasă la indigo pentru cei trei fraţi

Cei doi fraţi se îndreptau spre partea de nord a oraşului, pe şinele de cale ferată, moment în care au fost loviţi în plin de un tren Lynx Charlotte Area Transit System (CATS). Accidentul s-a produs pe acelaşi tronson unde în urmă cu o săptămână fratele lor îşi pierduse viaţa. Poliţiştii au transmis că imediat după impact, mecanicul trenului a oprit garnitura şi a sunat la ambulanţă. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru cei doi tineri, declarând decesul acestora.

Sergentul Adam Jones de la Departamentul de Poliţie Charlotte-Mecklenburg a declarat că în imaginile de pe camerele de supraveghere se poate observa cum cei doi fraţi înaintează pe calea ferată, în ciuda semnalelor şi a barierelor coborâte, aceeaşi situaţie ca şi în cazul fratelui lor. Autorităţile pun totul pe seama alcoolului. „Nu-mi pot imagina să-ți pierd copiii și frații în decurs de o săptămână din cauza unor circumstanțe atât de tragice”, a spus sergentul de Adam Jones.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă