Moarte suspectă pe pârtia de schi din Iași. O tânără a fost găsită fără suflare de prieteni. Detalii terifiante

1 lună in urmă 71

O tânără a fost găsită fără suflare la pârtia de schi din Copou. Momentan nu se poate menționa dacă este vorba despre o sinucidere sau o crimă, scrie bzi.ro. La fața locului s-au deplasat de urgență un echipaj medical și polițiștii criminaliști. 

„Astăzi, în jurul orei 15.30 polițiștii Secţiei 2 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi prin 112 de către o persoană despre faptul că a găsit o tânără decedata, pe care o cunoaşte şi care i-a transmis anterior locul în care se deplasează. În cauza poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul tinerei. De asemenea, a fost dispusă efectuarea necropsiei pt stabilirea cauzei decesului. Părinții tinerei au sesizat dispariţia fetei, astăzi, 08.01.2021, în jurul orei 15.00”, a transmis IPJ Iași.

Potrivit primelor informații, se știe că fata, studentă la Medicină în anul V, a fost găsită chiar de prietenii săi. Apelul la 112 a fost făcut de ei. Fata le spusese joi că pleacă în zona de lângă pârtie. Colegii au venit să o caute şi au găsit-o moartă.

În anchetă este folosit și un câine poliţist pentru a se afla mai multe detalii despre moartea tinerei. 

Fata a fost găsită cu un colier de plastic în jurul gâtului, ca în cazul uciderii din Copou de acum șase ani, potrivit  bzi.ro. Pe 28 februarie 2015, Diana Gugulică, de 16 ani, a fost găsită moartă .Autorul , iubitul fetei, care avea atunci 17 ani, este în penitenciarul din Tichilești, condamnat la 15 ani de închisoare pentru crimă.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă