Moarte suspectă în Bistrița-Năsăud: O adolescentă de 13 ani, găsită moartă într-o râpă

3 săptămâni in urmă 14

 Arhivă Sursa foto: Arhivă

Un incident tragic a avut loc în Bistrița-Năsăud. O adolescentă de 13 ani, din Telciu, a fost găsită moartă, duminică dimineața, într-o râpă dintr-o pădure din zona comunei. Fata a fost dată dispărută de familie sâmbătă seara, iar polițiștii au căutat-o până astăzi, informează realitateadebistrita.net.

DUMINICĂ, 26 SEPTEMBRIE 2021, 16:48

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, ieri în jurul orei 20:40, polițiștii Secției 6 Poliției Rurală Năsăud au fost sesizați de o familie din Telciu, cu privire la faptul că fiica minoră în vârstă de 13 ani a dispărut de la domiciliu.

Oamenii legii au desfășurat activități de căutare, însă, din cauza vizibilității reduse, acestea s-au încheiat în jurul orei 4:00.

La primele ore ale dimineții, aparținătorii au anunțat polițiștii despre faptul că un vecin a găsit minora într-o pădure din Telciu, căzută într-o râpă de aproximativ 35 de metri, fiind din păcate decedată.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, urmând să se stabilească în urma necropsiei dispuse, cauzele și modalitatea producerii decesului și împrejurările producerii evenimentului.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă