Moarte misterioasă pentru un adolescent de 14 ani din Botoșani. Cum a fost găsit în casă

2 luni in urmă 42

Vești îngrozitoare despre un adolescent de doar 14 ani din Botoșani. Avea toată viața în față, dar, din păcate, s-a stins fulgerător. Bunica lui a făcut descoperirea șocantă. Cum l-a găsit în casă pe nepot, imaginea o va bântui mult timp.

Moarte învăluită în mister

Familia unui băiat din orașul Botoșani trece prin momente sfâșietoare. Adolescentul a fost găsit mort în casă chiar de către bunica sa, care a crezut că nu vede bine în momentul în care a intrat în casă! Bătrâna era cât pe ce să facă infarct când a văzut trupul neînsuflețit al nepotului întins pe podea.

Din primele informații, adolescentul a rămas singur acasă doar pentru câteva ore. Nu se știe în ce circumstanțe a decedat băiatul și nici cauza morții. Totul este învăluit în mister, iar familia este în stare de șoc. Nimeni nu-și poate explica ce s-a întâmplat în acel timp cât băiatul a rămas singur în casă.

Dramă pentru familia adolescentului de 14 ani, găsit mort în casă

Rudele băiatului trăiesc o adevărată dramă, după ce bunica lui l-a găsit fără suflare pe podea. Tragedia s-a întâmplat, miercuri, 11 august. Familia acestuia povestește că adolescentul a rămas singur în apartament pentru câteva ore. Bunica lui plecase în oraș, sa facă niște cumpărături. După ceva timp, aceasta s-a întors pentru a-i pregăti nepoțelului prânzul. Doar că, atunci când a intrat în casă, a avut parte de șocul vieții! Bătrâna l-a descoperit pe băiat fără puls într-una dintre camerele apartamentului.

În stare de șoc și cu inima la gât, femeia a pus repede mâna pe telefon și a sunat la 112, după ajutor. Imediat, la fața locului, s-a deplasat o ambulanță de Terapie Intensivă. Medicii au încercat să-l resusciteze pe copil, dar totul a fost în zadar. Băiatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul adolescentului de doar 14 ani.

Deocamdată, nimeni nu înțelege ce s-a întâmplat în acel interval de timp în care copilul a rămas singur în apartament. Potrivit medicilor, băiatul nu părea să sufere de vreo afecțiune medicală care l-ar fi putut împinge să-și pună capăt zilelor și nici nu avea urme de agresiune pe corp. Cu toate acestea, nu este exclusă nici varianta sinuciderii. Polițiștii au de-a face cu un caz învăluit în mister. Se fac investigații pentru a se stabili cu exactitate cauza morții băiatului de 14 ani din Botoșani, găsit fără suflare chiar de către bunica acestuia.

The post Moarte misterioasă pentru un adolescent de 14 ani din Botoșani. Cum a fost găsit în casă appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă