MOARTE fulgerătoare a unui bărbat lovit de tren în județul Sibiu - Este al doilea deces pe calea ferată în aceeași zi

2 săptămâni in urmă 21

Accident mortal pe calea ferată - în județul Sibiu Accident mortal pe calea ferată - în județul Sibiu

Un grav accident a avut loc în seara de luni pe calea ferată, în județul Sibiu. Un bărbat și-a pierdut viața, acesta nu a mai putut fi salvat de echipele sosite la fața locului.

LUNI, 03 IANUARIE 2022, 20:12

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Un echipaj SMURD cu medic din cadrul ISU Sibiu a intervenit de urgență pe tronsonul Cristian-Orlat unde un tren a lovit un cetățean. Forțele sosite la fața locului au constatat decesul unui bărbat de aproximativ 74 de ani, potrivit realitateadesibiu.net.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a anunțat luni seara că traficul feroviar a fost oprit temporar, în intervalul orar 16.10 – 17.30, pe raza SRCF Brașov, între Turnișor și Orlat, la km 13+880, din cauza unei persoane de sex masculin, care s-a aruncat în fața trenului R 2443 (circulă pe relația Sibiu – Târgu Mureș) și a fost accidentată mortal, realtează clubferoviar.ro.

Trenul a staționat aproximativ 80 de minute în linie curentă (linie simplă) până la sosirea organelor de cercetare (procuratura și IML). CFR SA a precizat faptul că nu a fost afectată circulația altor trenuri de călători.

Este al doilea deces produs pe calea ferată în ziua de luni, 3 ianuarie. În cursul dimineții, s-a produs o altă tragedie în județul Constanța, în apropiere de Halta Neptun. Un bărbat a fost lovit de tren, dar nu a mai putut fi salvat. În ajutorul victimei sosise și un elicopter SMURD. 

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă