Moarte cumplită pentru un bărbat și o femeie, la Arad. S-au prăbușit cu mașina în Canalul Morilor și au fost găsiți încarcerați

1 lună in urmă 29

Un bărbat și o femeie, ambii având peste 60 de ani, au murit într-un cumplit accident petrecut la Arad, marți seară. Cei doi se aflau într-o mașină care a părăsit carosabilul și a plonjat pe plafon în Canalul Morilor, la ieșire din Ineu.

S-au prăbușit cu mașina în Canalul Morilor

Galerie (5)

S-au prăbușit cu mașina în Canalul Morilor

ISU Arad

Salvatorii alertați la fața locului au găsit mașina pe plafon, aproape complet acoperită cu apă.

La fața locului au intervenit echipaje de la Detașamentul de Pompieri Ineu cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare, un echipaj SMURD și un echipaj cu o autoscară. În sprijin a plecat și echipajul de descarcerare grea de la Detașamentul Arad, încă un echipaj SMURD și unul de Ambulanță.

Victimele au rămas prinse în mașina răsturnată

În ciuda eforturilor echipajelor de salvare, nu s-a mai putut face nimic pentru cele două victime, fiind declarat decesul. Este vorba despre o femeie și un bărbat cu vârsta peste 60 de ani.

De asemenea, echipajele de salvare au făcut mai multe căutări în autoturism și în afara lui pentru a verifica dacă mai sunt și alte victime implicate în accident.

Acest articol a fost realizat cu informațiile și imaginile transmise de reporterul Observator Iulia Pop.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă