MM Stoica vrea ca salariile jucătorilor de la CSA Steaua să fie făcute publice: "Abia aștept să-mi cer scuze"

1 lună in urmă 1

Liga 2: Petrolul - Metaloglobus, marți, 19:00, Digi Sport 1

UEFA Champions League: Atletico Madrid - Chelsea, marți, 22:00, Digi Sport 1

Duelul declarațiilor dintre FCSB și CSA Steaua continuă. După ce Daniel Oprița a infirmat zvonurile lansate de MM Stoica, potrivit cărora jucătorii săi primesc salarii enorme, cel puțin pentru nivelul fotbalistic la care evoluează, oficialul FCSB-ului a dat o nouă replică.

MM Stoica: "Abia aștept să-mi prezint scuze public"

MM Stoica a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor sociale prin care solicită transparență din partea celor de la CSA, în privința salariilor jucătorilor. Managerul liderului din Liga 1 a spus că-și va prezenta public scuzele, dacă se va dovedi că s-a înșelat.

"Nici eu nu vreau să intru în polemică cu Daniel Oprița, ne leagă prea multe amintiri și performanțe irepetabile cu FC Steaua București (FCSB), mai ales cursa din 2006 (Giulești). Dacă nu există salarii de mii de euro la echipa de fotbal din Liga a 3-a a Clubului Sportiv al Armatei, îmi fac mea culpa.

Chiar mi-aș dori, fiind un club finanțat din bani publici, să se publice câștigurile jucătorilor și antrenorilor de acolo, sau măcar fondul lunar de salarii. Abia aștept să-mi prezint scuze public când voi fi contrazis după apariția în presă a acestor date (am zâmbit cu subînțeles)", a scris MM Stoica, pe contul său de Facebook.

mm-stoica-fb1

Declarația lui MM Stoica, managerul general al FCSB-ului / Foto: Facebook Mihai Stoica Etichete: csa steaua , mm stoica , daniel oprita , conflict csa fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă