MM Stoica surprinde: „E cea mai bună variantă pentru România! Peste Dan Petrescu”

1 săptămână in urmă 29

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 ianuarie 2022, 18:24 / Actualizat sambata, 08 ianuarie 2022 18:24

Mihai Stoica (56 de ani), managerul celor de la FCSB, a vorbit despre posibila numire a lui Ladislau Boloni (68 de ani) pe banca naționalei României.

„Cred că este o variantă neașteptată și, cel puțin la ce știm noi despre Boloni, pare varianta cea mai bună în acest moment, în condițiile în care s-au vehiculat nume de antrenori fără experiență, care erau accesibili și își doreau să ajungă la echipa națională”, a explicat MM Stoica la TV Telekom Sport.

„Aici eu sunt «Șeful»” » Fața nevăzută a negocierilor Boloni - FRF și strategia lui Burleanu

SELECȚIONER

„Aici eu sunt «Șeful»” » Fața nevăzută a negocierilor Boloni - FRF și strategia lui Burleanu

MM Stoica îl laudă pe Boloni: „E peste Petrescu”

Deși consideră că Dan Petrescu, tehnicianul lui CFR Cluj, este un antrenor foarte bun, MM îl vede sub nivelul lui Boloni ca selecționer.

„Boloni este peste Petrescu ca selecționer în acest moment, indiscutabil. La echipa națională nu antrenezi. Petrescu excelează la capitolul antrenament. Știe să antreneze. Știe să scoată ce e mai bun de la un jucător, dar îl antrenează zi de zi. 

Asta nu înseamnă neapărat că e un selecționer care va obține rezultate. Nu se știe. E posibil să obțină, e posibil să nu obțină. Dacă aș fi președinte de Federație aș alege un selecționer pe profilul lui Boloni, care să alerge la 60 și ceva de ani, care să arate cum arată el, să aibă CV-ul pe care îl are”, a explicat MM Stoica.

MM, note pentru Boloni

În cadrul emisiunii de la Telekom Sport, Mihai Stoica a fost invitat să îi acorde note lui Ladislau Boloni în funcție de mai multe criterii:

  • Experiență - 10
  • Cunoașterea fondului de jucători - 7
  • Comunicarea cu conducerea -10
  • Comunicarea cu jucătorii - 6
  • Metodică - 10

„Îmi achiziționez o pălărie să o scot în fața celor de la FRF”

MM a lăudat și inițiativă Federației de a încerca să-l aducă pe Boloni la națională: 

„Cred că a fost o discuție preliminară înainte ca Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță să meargă la Nice, pentru că dacă ar fi fost diferențe foarte mari de ordin financiar, pretenții salariale mult mai mari ale lui Boloni față de ce putea să ofere Federația, nu cred că avea sens excursia până acolo. Dacă se materializează și Boloni semnează contractul de selecționer al României, mă duc să îmi achiziționez o pălărie ca să pot apoi să o scot în fața celor de la Federație”.

Citește și: 

Legiunea renegaţilor » Boloni are o misiune infernală, dacă preia „naționala”: situație fără precedent!

EXCLUSIV „Victima” negocierilor Boloni-FRF: „Mutu e «fiert», nu știe ce să facă!”

Playtech: BOMBĂ! S-a aflat cine este ADEVĂRATUL iubit al Anamariei Prodan. Veste ireală, l-a uitat imediat pe Reghecampf


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă