MM Stoica şi "Mache" şi-au văzut propriul interes în scandalul Becali-Iordănescu

1 săptămână in urmă 16

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Norvegia, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Muntenegru - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 3

Şi a câştigat. S-a oferit să-i dea "pomană" lui Edi jumătate de salariu pe luna noiembrie şi salariul pe decembrie, adică 22.500 de euro, iar antrenorul să plece imediat.

MM Stoica şi Marius "Mache" Ianuli l-au părăsit imediat pe Edi Iordănescu

În ciuda declaraţiilor de unitate făcute de cei de la FCSB după ce Edi Iordănescu a preluat funcţia de "principal" la echipă, niciunul dintre colaboratori nu a avut curaj să spună ceva. Nici măcar MM Stoica (56 de ani), altfel foarte vocal şi ironic cu toată lumea, nu a scris pe Facebook vreun cuvânt legat de tot acest scandal. 

Mai mult, Becali a forţat nota şi susţine că managerul general i-ar fi declarat credinţă şi i-a spus că se delimitează de antrenor. Marius "Mache" Ianuli, team managerul FCSB, a fost şi el amintit de "stăpân" că ar fi întors armele imediat dacă era cazul.

De complezenţă sau nu, Iordănescu jr. a declarat că pleacă fără nicio pretenţie financiară pentru că le-ar face rău celor cu care lucra la echipă. Tradus, aceştia nu şi-ar mai fi primit salariile!

Becali s-a folosit de angajaţii de la FCSB ca să-l gonească pe Edi

"Nebunul (n.r Edi Iordănescu) o să rămână singur cu jucătorii, la bază, dacă nu știe cine e stăpân", a fost mesajul pe care Becali l-a rugat pe Puiu Iordănescu să i-l transmită antrenorului.

"Da, i-am spus că va rămâne cu jucătorii să se antreneze, pentru că Meme mi-a spus: 'băi, Gigi, dacă se ceartă cu tine, eu nu mai stau cu el'. Și eu m-am referit la oamenii de la bază. Păi dacă te cerți cu patronul, păi, ăia te mai bagă în seamă? Păi, Mache (n.r. Marius Ianuli) îl mai băga în seamă? Cum adică? Păi, ăia mă iubesc pe mine, normal că iubesc pe cine îi plătește", a declarta Becali, luni seară, la Fotbal Club.

Edi Iordănescu s-a despărțit de FCSB după 3 luni. Toni Petrea e noul antrenor

Doar 3 luni a rezistat Edi Iordănescu pe banca lui FCSB, la fel ca precedentul antrenor, Dinu Todoran. Și-a reziliat contractul pe 14 noiembrie.

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB după un mandat care a cuprins 12 meciuri. Bilanțul antrenorului este opt victorii, două remize și două înfrângeri, dintre care una la ”masa verde”, cu FC Voluntari, în optimile Cupei României.

Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit, la Fotbal Club, că Toni Petrea este noul antrenor al echipei, cel care a mai pregătit echipa în sezonul trecut.

Toni Petrea (46 de ani) a mai ocupat funcția de antrenor principal în sezonul 2020-2021 și a reușit să câștige Cupa României.

Petrea este fostul secund al lui Laurențiu Reghecampf, iar în iulie 2020 prelua FCSB de la Bogdan Vintilă. Tehnicianul născut la Brăila a pregătit echipa la 49 de meciuri din sezonul trecut, și a înregistrat 28 de victorii, 8 remize și 13 înfrângeri.

De ce n-a cerut Edi Iordănescu niciun ban din clauza de 500.000 de euro de la FCSB

Lumea vorbește de clauză, oamenii ar fi vrut să iau acea clauză numai că s-au săturat de aceste lucruri și ar fi vrut să dau eu o lecție. Să clarific și asta - dacă eu continuam, aș fi făcut mult rău oamenilor din jur. A fost principalul lucru pentru care m-am oprit.

E vorba de tot ce înseamnă angajați, cei care sunt implicați. Toți, inclusiv MM Stoica. Nu mă interesează ce a spus patronul. Eu aș fi făcut mult rău dacă rămâneam. Am spus că mai bine mă sacrific eu, oricum nu mai vedeam viață lungă după pozițiile luate”, a fost precizarea lui Edi Iordănescu tot la emisiunea Fotbal Club.

Etichete: mihai stoica , mm stoica , edi iordanescu , gigi becali , antrenor fcsb , mache ianuli
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă