MM Stoica s-a dus la rivali! „Transfer-surpriză” pentru managerul FCSB: „Am acceptat fără ezitare” » Debutează în această seară

2 săptămâni in urmă 20

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 noiembrie 2021, 10:36 / Actualizat miercuri, 17 noiembrie 2021 10:41

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, revine în televiziune.

După ce în trecut a activat la DigiSport, oficialul roș-albaștrilor merge acum la rivalii de la Telekom Sport, unde va face parte din echipa de experți a postului.

Mihai Stoica revine în televiziune. A semnat cu Telekom Sport

„Am acceptat fără ezitare propunerea de a intra în echipa Telekom Sport, pentru a împărtăși din nou, telespectatorilor pasionați de sportul cu cel mai mare impact social de pe planetă, expertiza acumulată în 30 ani de activitate, dintre care 18 în cupele europene. Îmi lipseau serile în platourile TV, mai ales cele de UEFA Champions League”, a declarat Mihai Stoica într-un comunicat al postului de sport.

MM Stoica debutează în această seară

Managerul de la FCSB va debuta ca expert TV la Telekom Sport în această seară, de la ora 20:30. Acesta va fi în emisiunea moderată de Dan Udrea, în care va fi invitat și Nicolae Dică, secundul naționalei și fostul antrenor de la FCSB.

Mihai Stoica a intrat în echipa Telekom Sport

Managerul FCSB, MM Stoica, s-a alăturat echipei de experți cu care Telekom Sport colaborează pentru emisiunile de analiză fotbalistică. Prima apariție a lui Stoica este programată în această seară pe Telekom Sport 1, de la ora 20:30, la emisiunea Sport Report, moderată de Dan Udrea.

Unul dintre cele mai cunoscute personaje din lumea fotbalului românesc, managerul de care se leagă performanțele europene a trei cluburi românești din perioada post-comunistă. Participări în competițiile continentale cu 3 formații diferite: Oțelul Galați, Steaua București și Unirea Urziceni, cu două dintre ele în grupele UEFA Champions League. Trei calificări consecutive în ”primăvara europeană” și titluri naționale obținute din postura de conducător de club. Desemnat de mai multe ori ”cel mai bun conducător de club” și cu numeroase apariții, de-a lungul timpului, ca analist în mai multe talk-show-uri fotbalistice la posturile tv din România. Acestea sunt principalele motive pentru care Mihai Stoica a fost ofertat de Telekom Sport.

„Am acceptat fără ezitare propunerea de a intra în echipa Telekom Sport, pentru a împărtăși din nou, telespectatorilor pasionați de sportul cu cel mai mare impact social de pe planetă, expertiza acumulată în 30 ani de activitate, dintre care 18 în cupele europene. Îmi lipseau serile în platourile TV, mai ales cele de UEFA Champions League”, a declarat Mihai Stoica.

 Stoica se alătură unei echipe redutabile de Experți Telekom Sport din care mai fac parte Cornel Dinu, Ioan Andone, Florin Răducioiu, Nicolae Dică, Iulian Miu, Marius Bilașco, Andrei Vochin și Constantin Zotta. Prima sa apariție este programată în această seară pe Telekom Sport 1, de la ora 20:30, alături de Nicolae Dică, la emisiunea Sport Report, moderată de Dan Udrea 
– comunicat TV TelekomSport

VIDEO FCSB, primul antrenament sub comanda lui Anton Petrea

Citește și: 

De partea cui s-a dat MM Stoica în conflictul Becali - Iordănescu: „Băi, dacă se ceartă cu tine, eu nu mai stau cu el!”

EXCLUSIV Așa ar trebui ales! » Am făcut portretul-robot al selecționerului ideal: iată cine sunt primii 5 clasați!

Playtech: Femeia cu care Petrică Mâțu Stoian voia să plece în VACANȚĂ. Tot ea rupe tăcerea despre Niculina Stoican


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă