MM Stoica, ironii la adresa fanilor celor de la CFR: „Sunt puțini, poţi să faci şi un grup pe WhatsApp cu ei. Până și cei din club țin cu Universitatea”

1 săptămână in urmă 8

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 ianuarie 2022, 14:37 / Actualizat miercuri, 12 ianuarie 2022 14:58

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a avut o reacție ironică la adresa celor de la CFR Cluj, principala candidată a roș-albaștrilor la titlu

Mihai Stoica a comparat situația de la CFR și U Cluj, cele două rivale locale. Acesta râde de „feroviari” pentru faptul că au foarte puțini susținători în comparație cu Universitatea.

 „Echipa ar fi fost în moarte clinică” » De ce a renunțat la clauză

FCSB

Edi Iordănescu vorbește despre plecarea de la FCSB: „Echipa ar fi fost în moarte clinică” » De ce a renunțat la clauză

„Sergiu Buş s-a reîntors acolo unde cunoaşte toată galeria. Nici nu e greu să-i cunoşti, că sunt cam puţini. E normal că-i cunoşti. Poţi să faci şi un grup pe WhatsApp cu ei, că nu e problemă. Acolo şi cei din club ţin cu Universitatea. Asta ştiu eu. Universitatea e echipa oraşului şi toată lumea ţine cu Universitatea. 

Niciodată în istorie nu se va întâmpla ca CFR Cluj să fie mai susţinută decât U Cluj. Poate să ia CFR 24 de campionate la rând, să joace în Champions League de 11 ori, să ajungă în primăvara europeană. Nimeni din România nu poate să ţină cu o echipă precum CFR Cluj”, a declarat Mihai Stoica potrivit Telekom Sport.

Mihai Stoica: „Craiova a fost singurul fenomen de provincie”

MM a afirmat că echipa care le-a făcut concurență de-a lungul timpului celor 3 mari echipe bucureștene Rapid, Dinamo și Steaua este Craiova. Acesta a menționat și FC Argeș, în perioada în care Dobrin strălucea pentru piteșteni.

„Poate cu Dinamo, Rapid, Steaua. Craiova a fost singurul fenomen de provincie... A fost puţin FC Argeş, dar era Dobrin acolo. Datorită lui erau oameni din provincie, din împrejurimile judeţului Argeş, care ţineau cu FC Argeş. Tatăl meu era dinamovist, dar s-a bucurat când a câştigat FC Argeş campionatul, bătând pe Dinamo 4-3 în „Ştefan cel Mare”, pentru că era Dobrin. 

Cu Universitatea Craiova au mai ţinut oamenii. Urziceniul a fost un fenomen, nimeni nu ţinea cu noi. Nimeni! Nici cei din Urziceni nu ţineau. Şi CFR nu a făcut performanţe înainte? A bătut-o pe Manchester United! Uitaţi-vă la sondaje. Nu există în sondaje. 

Niciodată n-o să fie, am studiat asta şi ştiu. Nici măcar în Cluj n-o să fie. Rezultatele nu fac suporteri. Dacă un copil face ochi, n-o să ceară tricou cu CFR, cere cu Steaua, FCSB”, a mai precizat Mihai Stoica.

VIDEO Andrei Ivan despre satisfacția eliminării FCSB-ului din Europa League: ”Am plâns de bucurie”

Citește alte știri din Liga 1:

Edi Iordănescu vorbește despre plecarea de la FCSB: „Echipa ar fi fost în moarte clinică” » De ce a renunțat la clauză

Adevăratul motiv al transferului lui Ionel Ganea la Bistrița, dezvăluit: „Mi-a promis 3 puncte la meciul direct”

Playtech: BOMBĂ! Octavian Jurma, anunț înfricoșător pentru români. Halucinant ce se întâmplă: 'Confirmarea oficială'


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă