MM Stoica, din nou la TV. Cu ce televiziune a semnat managerul lui FCSB: ‘Fără ezitare’

2 săptămâni in urmă 9

Unul din cei mai controvesați oameni din fotbalul românesc a luat recent o decizie de a reveni pe micul ecran. MM Stoica, căci despre el este vorba, a decis să revină pe micul ecran în cadrul emisiunilor de analiză fotbalsitică la meciurile din Liga 1.

MM Stoica și scandalul transferurilor

În 2014 lumea fotbalului din România era zdrucinată de un scandal ieșit la suprafață după mai multe investigații jurnalistice. Omul de fobal MM Stoica apărea în dosarul intentat de procurori alături de alte nume mari din acea vreme, precum Cică Popescu, George Copos, Cristi Borcea, Jean Padureanu, Ioan și Victor Becali și Gigi Nețoiu.

În același an Curtea de Apel București pronunța condamnări la închisoare pentru opt directori și funcționari din conducere, printre care și MM Stoica, găsiți vinovați de evaziune fiscală și spălare de bani în legătură cu transferul de jucători de fotbal între cluburi internaționale. Mihai Stoica, managerul FCSB la acel moment, primea o sentință de trei ani și șase luni, sentința fiind una definitivă.

Gigi Becali îi intinde o mână de ajutor

Conform procurorilor afacerile financiare au implicat transferul a 12 jucători din România către cluburi internaționale între 1999 și 2005. Procurorii au declarat că statul a pierdut 1,7 milioane de euro din taxe, iar cluburile românești au pierdut 10 milioane de euro, deoarece oficialii au înregistrat sume false pentru transferuri.

După ispășirea pedepsei, MM Stoica era eliberat în februarie 2016, fiind ulterior reangajat de Gigi Becali în funcția de consilier. MM Stoica declara la acel moment că-i mulțumește pentru gest lui Gigi Becali.

 „O să-l sun acum pe Gigi pentru că el a făcut un gest cum doar el putea să facă. A pus mai presus de situația financiară și de situația clubului la care ține atât de mult prietenia față de mine și cuvântul dat. Iar chestia asta e rară!

La Steaua voi fi primit mereu, dar deocamdată am o pedeapsă complementară care nu-mi interzice să activez într-un club de fotbal, dar îmi interzice anumite lucruri. Până când o anumită instanță nu se va pronunța în legătură cu această pedeapsă complementară, eu nu voi face nici un pas. Există procedurile legale pe care le voi urma. Până atunci îmi rezerv dreptul să păstrez tăcerea, chiar dacă sunt nevorbit!”, declara MM Stoica la ieșiera din penitenciar.

Managerul revine pe micul ecran

După o absență îndelungată și cu foarte puține apariții în presă, MM Stoica a decis să revină pe micul ecran, semnând un contract cu cei de la Telekom Sport 1. Stoica va participa, începând cu această seară, la emisiunile de analiză fotbalistică pe marginea meciurilor din Liga 1, conform PaginadeMedia.

MM Stoica va reveni pe micul ecran alături de Cornel Dinu, Ioan Andone, Florin Răducioiu, Nicolae Dică, Iulian Miu, Marius Bilaşco, Andrei Vochin şi Constantin Zotta, cnform publicației amintite.

„Am acceptat fără ezitare propunerea de a intra în echipa Telekom Sport, pentru a împărtăşi din nou, telespectatorilor pasionaţi de sportul cu cel mai mare impact social de pe planetă, expertiza acumulată în 30 ani de activitate, dintre care 18 în cupele europene.

Îmi lipseau serile în platourile TV, mai ales cele de UEFA Champions League”, a declarat MM Stoica.

Așadar, înceoând din această seară, de la ora 20:30, fanii fotbalului românesc îl vor putea revedea în cadrul emisiunii „Sport Report”, difuzată de Telekom Sport 1.

The post MM Stoica, din nou la TV. Cu ce televiziune a semnat managerul lui FCSB: ‘Fără ezitare’ appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă