MM Stoica dă verdictul în cazul lui Straton şi le transmite un mesaj rivalilor de la Dinamo

5 luni in urmă 26

Finala WTA de la Roma: Simona Halep - Karolina Pliskova (luni, ora 15:30, Digi Sport 1)

Gaz Metan Mediaș - Dinamo (luni, ora 21:00, Digi Sport 1)

MM Stoica îl laudă pe Cătălin Straton: "E un portar matur! A fost mană cerească"

Portarul transferat de FCSB de la Dinamo în urmă cu doar câteva zile a avut o evoluţie apreciată. 

MM Stoica este extrem de încântat de achiziţia făcută de roş-albaştri şi le transmite un mesaj rivalilor de la Dinamo: "Nu cred că a fost ok să îndepărtezi un portar atât de bun".

"Straton a fost ce aveam nevoie, ne-a venit mănuşă. Nu am înţeles sincer, dar nu e problema mea, e strategia oamenilor, dar nu am înţeles cum Straton în ultimii doi ani... Să nu discutăm ce a fost pe la Călăraşi sau pe la Timişoara, că el a apărat foarte bine în ultima vreme, dar acolo avea şi încărcare foarte mare, erau multe ocazii, dar cel puţin în perioada în care Dinamo suferea, cu jucători absenţi şi cu atâtea probleme ce aveau, Straton a închis poarta, chiar a apărat foarte, foarte bine.

Acum a demonstrat că e un portar matur. A fost mană cerească. Noi să căutăm un portar... Am discutat cu Niţă, nu s-a putut să vină. Straton este ce s-a întâmplat atunci cu Bălgrădean. Am găsit liber un portar foarte bun şi cu o vârstă perfectă şi care este este dornic să-şi ia o revanşă pentru că nu cred că a fost ok să îndepărtezi un portar atât de bun, în formă atât de bună.

Poate sunt excepţionali portarii care au fost aduşi şi asta e posibil şi îi cunosc cei de acolo şi sunt mult peste Straton. Liga 1 din România pare foarte slabă, dar este foarte dificil pentru un jucător străin să joace aici, nu e chiar aşa uşor şi am vorbit cu foarte mulţi străini", a declarat Stoica, la ProX.

VIDEO FCSB - FC Argeş 3-0. Straton a debutat în poarta roş-albaştrilor

Etichete: mm stoica , catalin straton
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă