MM Stoica, avalanșă de ironii după „Cazul cocaina” de la Dinamo: „În sfârșit!”

1 lună in urmă 1

În urmă cu o lună, Gueye a evoluat o repriză împotriva liderului din Liga 1, în confruntarea din Cupă.ANAD a trimis deja notificare către clubul Dinamo. LPF, COSR și Federația au fost la rândul lor însiințate. Din informațiile Gazetei, confirmate de oficialii clubului din Ștefan cel Mare, este vorba despre atacantul Magaye Gueye. Tot din informațiile GSP, substanța depistată este cocaina!

Mai întăi, MM a făcut o compilație între mai multe articole apărute în GSP, dorind să sublinieze astfel că DDB a insistat pentru testul care i-a fost „fatal” lui Gueye. 

Fanii-finanțatori din programul DDB i-au suspectat pe cei de la FCSB că folosesc practici neortodoxe și au insistat public pentru un control antidoping la meciul din campionat, de pe 3 februarie. Nicio cerere oficială nu a fost însă înaintată. O săptămână mai târziu, la meciul din Cupa României, Agenția Națională Antidoping a trimis din oficiu o echipă în Ștefan cel Mare.

MM a revenit, 40 de minute mai târziu, cu o nouă „înțepătură” pentru fanii „câinilor”: „În sfârșit ceva care bate autoincendierea din Ghencea și lupta crâncenă cu poarta deschisă”. 

Ce riscă Magaye Gueye și Dinamo, după ce atacantul a fost prins dopat la derby-ul cu FCSB

Magaye Gueye este suspendat în acest moment din toate activitățile sportive. Atacantul francez așteaptă rezultatul probei B, care va fi trimisă la un alt laborator. Dacă și proba B va fi pozitivă, dinamovistul riscă o suspendare de 2 ani, conform articolului 72 din Regulamentul Disciplinar al FRF. La următoarea încălcare a legislației din domeniul dopingului, Magaye va fi interzis pe viață din activitatea sportivă.

Problemele lui Gueye sunt mai ample. Clubul Dinamo îl va da, cel mai probabil, în judecată. Oficialii „câinilor” pot cere daune, pentru pătarea imaginii clubului.

Clubul Dinamo nu riscă nicio sancțiune în urma probei pozitive din cazul lui Magaye Gueye. Speța este diferită față de cea la de Astra, unde Ioniță II, Seto și Fatai au apelat la o terapie interzisă.

Dacă mai mult de un jucător din aceeaşi echipă este sancţionat pentru dopaj, echipa va putea fi de asemenea sancţionată. Echipei i se pot scădea 6 puncte sau poate fi exclusă din competițiile în curs sau viitoare
Regulament disciplinar FRF

3 goluria reușit Gueye pentru Dinamo, în 18 apariții

Contre între Adrian Florea și Andrei Gerea, membru DDB: „Vom avea curând alegeri”

Citește mai multe articole despre Dinamo:

Cum a fost depistat Magaye Gueye pozitiv la cocaină: „Asta se întâmplă cu utilizatorii cronici”„În locul lui Dinamo, Steaua se desființa de mult!” » Ce provoacă debandada „câinilor”: „Sunt ai nimănui, părăsiți”Magaye Gueye, omul-problemă de la Dinamo! În ianuarie crea un scandal monstru: „Sunt curvele mele!”

Cursă nebună! Schior alergat de un urs pe pârtia Cocoșul din Predeal. INCREDIBIL ce a urmat

Libertatea

Playtech: Ce a pățit Dani Oțil după ce s-a operat la o clinică cu plată. A spus tot adevărul, fără pic de jenă
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă