MM Stoica a reacționat după ce a fost acuzat de blat de un fost antrenor de la Oțelul Galați: „Nu-l acționez în instanță”

1 lună in urmă 15

În 2002, pe vremea când o antrena pe Oțelul Galați, Victor Roșca a fost pus într-o situație ingrată. Acesta a povestit că echipa sa a „trântit” un meci cu Gloria Bistrița, aranjamentul fiind recunoscut ulterior de Mihai Stoica, la acea vreme președinte la Oțelul. 

MM Stoica: „Nu-l acționez în instanță”

Gloria lui Jean Pădureanu a câștigat în fața gălățenilor cu 1-0, după un gol încasat de Cristi „Babicu” Munteanu direct din corner. Cu un sezon înainte, gălățenii se salvaseră de la retrogradare tot în urma unui meci cu cântec. 

MM Stoica a infirmat ceea ce a declarat Victor Roșca și a scris pe contul personal de facebook că totul este o invenție a fostului antrenor de la Oțelul Galați.

Captură Facebook Mihai Stoica

Captură Facebook Mihai Stoica

Victor Roșca: „MM Stoica mi-a spus că avea o datorie la Jean Pădureanu”

„M-a lămurit MM Stoica. Mi-a spus că avea o datorie la Jean Pădureanu și trebuia să se achite. Mi-a spus asta la finalul meciului. Eu eram foarte supărat și am vrut să iau niște măsuri contra jucătorilor. Cu un an în urmă, Oțelul avea nevoie de un punct la Piatra Neamț. La intervenția lui Jean Pădureanu, s-a ajuns la concluzia că e bine să fie egal”, a povestit Victor Roșca, la GSP Live.

VIDEO. Victor Roșca, despre cum a driblat un blat în care era implicat Ștefan Iovan: „A recunoscut peste ani că avea promisă o sută de milioane”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Legenda lui Dinamo, șocată de gafa spaniolilor: „Cum să plece liber? E ceva la mijloc, dar nu pot spune ce”Liviu Ciobotariu atacă LPF după înfrângerea cu CFR Cluj: „Nu e corect ce se întâmplă!”

Făcea furori când era la Cronica Cârcotașilor. Cum arată și cu ce se ocupă acum Oana, fosta „Bebelușă”

Libertatea

Playtech: Traian Băsescu, UMILINȚĂ totală pentru partidul AUR: „Doamna Șoșoacă ar fi bună de șefă de...”
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă