MM Stoica a găsit scuza perfectă pentru cele trei înfrângeri consecutive. „A plecat Dennis Man, cel mai bun marcator al campionatului”. Care este cea mai mare problemă de la FCSB

1 lună in urmă 1

FCSB trece printr-o adevărată criză. Trupa lui Toni Petrea a pierdut ultimele trei partide, două în campionat și una în Cupă, iar roș-albaștrii au fost la un pas să cedeze fotoliul de lider. Mihai Stoica știe unde sunt cele mai mari probleme. A plecat Dennis Man, iar în plus în lot nu există prea mulți jucători de luptă.

FCSB l-a pierdut pe Dennis Man în plin campionat. Parma a dat 13 milioane de euro pe jucătorul care a marcat 14 goluri în acest campionat. Plecarea jucătorului a adus mari probleme pentru trupa lui Toni Petrea, care a pierdut ultimele trei partide fără să marcheze vreun gol.

„Am pierdut cel mai bun marcator al campionatului, nu doar al nostru. Man a fost marcator și la 18 ani în Liga a doua. Știam că vor fi probleme, dar și dacă dăm timpul înapoi tot îl vindeam.

Am bătut recordul în fotbalul românesc, pe timp de pandemie… nici nu am jucat prea mult în cupele europene. El a plecat de la noi pregătit și a jucat doar după un antrenament la Parma”, a declarat Mihai Stoica la Digi Sport.

Managerul general al FCSB a recunoscut că echipa nu trece printr-o perioadă grozavă, dar este convins că la această serie neagră au contribuit și greșelile de arbitraj. În plus, în lot nu sunt prea mulți jucători de luptă

„Cred că putem depăși acest hop. Aș fi vrut să avem penalty la Miron și să intrăm în meci. avem probleme când jucăm partide de luptă Nu mai aveam o echipă de forță ca atunci când jucau Bourceanu, Pintilii, Dodel, Goian. Acum avem jucători mai tehnici…

Mai balerini…

(Râde) Mai tehnici. Nu avem echipă de luptă”, a mai spus Mihai Stoica.

The post MM Stoica a găsit scuza perfectă pentru cele trei înfrângeri consecutive. „A plecat Dennis Man, cel mai bun marcator al campionatului”. Care este cea mai mare problemă de la FCSB appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă