Miza mare a celor de la FCSB la meciul cu Universitatea Craiova. ”Am discutat asta și cu jucătorii!”

1 lună in urmă 1

Liga 1: Hermannstadt - FC Argeș, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

Liga 2: Dunărea Călărași - ASU Poli Timișoara, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

O victorie le-ar asigura roș-albaștrilor matematic primul loc la finalul sezonului regulat. Toni Petrea, antrenorul liderului, a evidențiat acest aspect.

De asemenea, Petrea, care a anunțat încheierea sezonului pentru Florinel Coman, a spus și ce a pregătit mai mult în pauza forțată de meciurile naționalelor.

”Sper să fim la un nivel cât mai bun și să câștigăm. Ne-am pregătit mai mult fizic, cu jucătorii pe care i-am avut la dispoziție. Ne așteaptă un meci cu o echipă bună, preocupată de fotbal, cu lot valoros”, a spus Petrea.

Miza mare a celor de la FCSB la meciul cu Universitatea Craiova. Roș-albaștrii vor să bifeze o premieră

Antrenorul nu crede că fotbaliștii care au revenit de la loturile naționale vor avea moralul scăzut din cauza rezultatelor de acolo.

”Evoluțiile lor au fost destul de bune. Pentru cei de la tineret poate a fost dezamăgitoare ratarea în partea finală a lui Euro 2021, dar încrederea lor nu e zdruncinată. Aici avem alte obiective, e o altă atmosferă”.

Într-un final, Petrea a scos în evidență ce câștig clar ar avea FCSB în cazul unui succes duminică seară.

”Dacă am cîștiga cu Universitatea Craiova, atunci matematic am termina sezonul regulat pe primul loc. Am discutat asta și cu jucătorii. Deși, nu va fi decisiv acest aspect.

Este important însă pentru că noi nu am terminat niciodată sezonul regulat pe primul loc, de când s-a introdus play-off-ul”, a mai spus Petrea, la conferința de presă.

Etichete: toni petrea , fcsb play off , meciuri fcsb , fcsb - universitatea craiova live video
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă