Mituri despre Mercur retrograd. Poti fugi, dar nu te poti ascunde!

1 lună in urmă 16

Mercur retrograd intra in actiune din 27 septembrie 2021 si asa va ramane pana la 18 octombrie 2021. Asta inseamna ca trebuie sa pui pauza la toate actiunile tale?

NU, NU, NU!

Sunt multe mituri despre Mercur:

 • Cand este retrograd, toate merg de-a-ndoaselea.
  Mercur retrograd ma face sa spun lucruri gresite, imi strica computerul si nu am acces la email.
  Nu da atentie lucrurilor care se intampla cand este retrograd, asteapta pana cand viata revine la normal
  Vei regreta tot ce faci cand este retrograd
  Nu incepe nimic cand este retrograd.
  Dar sa fie acest Mercur sursa tuturor lucrurilor rele? Sa nu semnezi contracte, sa nu intalnesti oameni noi, sa nu mergi in excursie, sa nu cumperi un telefon nou? Doar pentru ca Mercur este retrograd?!

Nu chiar!

De fapt, Mercur retrograd nu este nici pe departe atat de rau cum se crede. Mai mult, e chiar de ajutor. Este o perioada de intelegere a sinelui, a lumii, in care trebuie sa iei decizii bine argumentate si chiar sa incepi ceva nou.

Ce spun astrologii?

Mitul 1: Cand este retrograd, Mercur merge invers
Realitatea: Mercur are un aparent mers inapoi, pentru ca asa este perceput de pe Pamant. Daca te-ai uita din cosmos, Mercur isi urmeaza drumul inainte, rotindu-se in jurul Soarelui. Doar ca, vitezele de deplasare ale Pamantului si ale lui Mercur sunt diferite, ceea ce creeaza senzatia ca Mercur merge inapoi.

Deci, lucrurile nu sunt ceea ce par a fi. Din perspectiva pamanteana, Mercur merge inapoi, din perspectiva Universului, totul este intr-o armonie perfecta!

Horoscop Urania 25 septembrie – 1 octombrie 2021. Mercur retrograd va influența puternic sectorul sentimental
De aici si sfatul astrologilor de  a nu lua decizii importante in aceasta perioada. Pentru ca, iata, lucrurile nu sunt ceea ce par a fi. Asta nu inseamna, insa, ca trebuie sa-ti pui toata viata pe „pauza”. Daca Mercur retrograd iti aduce o anumita situatie, este pentru ca acea situatie are nevoie de intreaga ta atentie. Poti fugi, dar nu te poti ascunde in aceasta perioada. Cel mai bine este sa intelegi de ce ti se intampla anumite lucruri. Si nu sa construiesti ziduri de protectie si masti din cauza lui.

Cel mai brutal MERCUR RETROGRAD DIN 2021. Atentie la scandaluri, conflicte si certuri conjugale
Mitul 2: Mercur aduce haos in comunicare, face computerele sa mearga prost, semnezi contracte gresite

Realitatea: In aceasta perioada, el este mai incet decat de obicei. Mercur retrograd necesita mai mult timp. De ce? Pentru a ne arata acele lucruri pe care le-am scapat din vedere. Mercur readuce la suprafata lucruri nerezolvate pe care fie ai vrut sa le uiti, fie ai vrut sa le ascunzi, fie le-ai facut gresit. Cand Mercur este retrograd ai timp sa intelegi si sa repari.

Cand Mercur este direct si la viteza maxima, ai tendinta sa scapi din vedere detaliile, iar Mercur vine sa ti le readuca in fata ochilor.

Mercur nu creeaza haos, ci clarifica situatiile.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă