Mitrea: "Avem la Guvern niște copii care nu înțeleg responsabilitatea funcțiilor și care aruncă cu noroi..."

1 lună in urmă 35

Miron Mitrea, analist politic Miron Mitrea, analist politic

Miron Mitrea, analist politic, a comentat în această seară, la emisiunea Culisele puterii, de la Realitatea PLUS, subiectele momentului. Mai exact, acuzațiile ministrul pe picior de plecare al Sănătății, Ioana Mihăilă, care spune că personalul din centrele de vaccinare este neplătit de 3 luni de zile, acuzându-l pe premier că a lăsat Sănătatea fără bani, dar și valul de scupiri care ține românii pe jar.

DUMINICĂ, 05 SEPTEMBRIE 2021, 20:46

SURSĂ: Realitatea.NET

AUTOR: Dana Bărăgan

"Trăim un moment pe care nu am crezut că îl voi trăi. Avem la Guvern niște copii care nu înțeleg responsabilitatea funcțiilor, ci care aruncă cu noroi (...). Nu poți  arăți cu degetul la Citu acum, înseamnă  nu ai făcut nimic. (...) El clar  premierul e iresponsabil. Problema mea e  nu a văzut asta președintele. De ce doamna ministru, care e din sistem, nu și-a pus scaunul la bătaie și nu a rezolvat situația?

Nu l-ați dat jos pe Dragnea  nu l-a ascultat pe Grindeanu? Voi faceți la fel?

Singură soluție logică de ieșire din criză par  fie anticipatele. Vino cu un guvern minoritar. Un guvern mai prost decât cel care da această coaliție nu poate există", a afirmat analistul politic. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă