Mititelu junior a dezvăluit două transferuri la U Craiova 1948: "Au peste 100 de meciuri în Olanda și Belgia"

2 luni in urmă 20

  • Liga 1: CS Mioveni - CFR Cluj, vineri, 21:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Botoșani - UTA Arad, vineri, 18:30, Digi Sport 1

Adrian Mititelu Jr.: "Olandezul are vreo 100 de meciuri în prima ligă. La fel și belgianul"

"O să ajungă doi jucători, un olandez și un belgian, dar nu cel vehiculat, nu s-a pus niciodată problema. Este vorba despre un olandez de 27 de ani care a jucat până acum două zile în liga a doua franceză și are undeva la 100 de meciuri în liga a doua olandeză.

Este o extremă care joacă și al doilea vârf, e polivalent. Trebuie să rămână liber mâine de la clubul respectiv și nu poit să să vă dezvălui numele.

Belgianul va ajunge mâine, se numește Vandurmen, este de la Mouscron, are 100 de meciuri în prima ligă belgiană, are 24 de ani și joacă șesar și optar, deci defensiv sau ofensiv, depinde de sistemul de joc.

Olandezul a jucat în fiecare sezon aproape toate meciurile pe unde a fost. La fel și belgianul. Noi am căutat jucători care au jucat cel puțin în ultimele două sezoane", a explicat Adrian Mititelu Jr. la Fotbal Club.

Benjamin Van Durmen e olandezul care va semna cu FC U Craiova 1948

Benjamin Van Durmen are 24 de ani și preferă poziția de mijlocaș defensiv. A jucat la grupele de juniori de la Mouscron și apoi a fost promovat la prima echipă în iulie 2016. În acest moment, belgianul are o cotă de piață de 350.000 de euro, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

Van Durmen a bifat 97 de meciuri oficiale pentru Mouscron, la prima echipă. Dintre acestea, în priuma ligă belgiană a jucat de 67 de ori și a marcat 3 goluri.

Etichete: adrian mititelu , benjamin van durmen
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă