Mititelu, consternat la TV: „Cred că mă jigniți. Doar atât?”

1 săptămână in urmă 14

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 septembrie 2022, 12:48 / Actualizat sambata, 17 septembrie 2022 13:00

Adrian Mititelu (54 de ani), patronul de la FCU Craiova, s-a simțit „jignit” atunci când a fost întrebat dacă ar renunța la mijlocașul Juan Bauza (26) pentru două milioane de euro.

Adrian Mititelu îl consideră pe Juan Bauza drept cel mai important produs de export de la FCU Craiova.

Patronul clubului alb-albastru i-a prelungit de curând contractul lui Bauza până în 2025, cu un salariu mărit și o clauză de reziliere de 8 milioane de euro.

Întrebat astăzi despre posibilitatea ca Bauza să ajungă la FCSB, unde este admirat de Gigi Becali, Mititelu a spus că șansa este de 1%. Totodată, s-a simțit „jignit” când a fost întrebat dacă l-ar vinde pe argentinian pe două milioane de euro.

 „A «explodat», îmi place de el”

IDEE

Mititelu propune naturalizarea unui fotbalist de la FCU Craiova: „Am vorbit cu el, nu cred că ar refuza ideea” » Reacție din partea FRF: „A «explodat», îmi place de el”

Mititelu, consternat la TV: „Cred că mă jigniți. Doar atât?”

„De-a lungul vieții mele de acum înainte, orice tranzacție este posibilă cu FCSB sau cu altcineva care are posibilitatea să cumpere jucători, dar la Pepe Bauza este altceva.

Șansele să ajungă acolo nu sunt chiar 0, dar 1%. Este un jucător cu calități native ieșite din comun, deja întreabă despre el cluburi care pot oferi sume mult mai mari decât ar putea să o facă FCSB. Nu-l pot da pe Bauza la FCSB, nu pot da chiar pe oricine. E prea bun. Aș depăși o linie roșie și n-ar fi bine.

Două milioane de euro pentru el? Cred că mă jigniți. Ăsta e fotbalist de două milioane?”, a afirmat Mititelu la Pro Arena.

Bauza a fost cumpărat de FCU cu 200.000 de euro de la Csikszereda, din Liga 2. Argentinianul a înscris 5 goluri și a pasat decisiv la alte 7 reușite în 30 de meciuri pentru FCU.

VIDEO » Toate detaliile despre următorul meci al celor de la FCSB, cu CS Universitatea

Mai multe știri din Liga 1: 

S-a rupt lanțul de iubire? » Mirel Rădoi, sub presiune mare înainte de derby-ul cu FCSB

Alarmă la FCSB înainte de meciul cu CSU Craiova » Două vedete s-au accidentat și sunt incerte pentru duelul din Bănie: „Sunt la RMN”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă