Miting anti masca denumit "Starea de libertate" in Centrul Civic al Brasovului

4 săptămâni in urmă 2

Zeci de persoane s-au adunat sambata in Centrul Civic din municipiul Brasov. Acestea s-au alaturat protestatarilor din alte tari care se opun restrictiilor luate de autoritati pentru oprirea crizei sanitare.

Ei se opun "discriminarii" pe criteriul legat de vaccinare si cer "respectarea dreptului la viata, la respiratie libera, la credinta, la munca, la circulatie, la cultura, la scoala".

Mobilizarea pentru aceasta manifestare s-a facut pe retelele de socializare mitingul fiind denumit "Starea de libertate".

"De ce iesim la miting: pentru respectarea dreptului de a decide LIBER referitor la propria persoana si la propria sanatate; impotriva oricarei discriminari bazate pe vaccinare; impotriva restrictiilor impuse de prelungirea continuua si neconstitutionala a starii de alerta. Pentru respectarea drepturilor noastre constitutionale; pentru respectarea dreptului la viata, la respiratie libera, la credinta, la munca, la circulatie, la cultura, la scoala", au explicat cei care au postat anuntul de mobilizare la miting.

Multi dintre participanti nu poarta masca de protectia sanitara.

Protestatarii au adus cu ei steaguri tricolore, au scandat "Romania!", "Libertate!" si au spus, in cor, rugaciunea "Tatal nostru". Organizatorii au dus statii de amplificare si un microfon, invitandu-i pe participanti sa ia cuvantul.

Unul dintre protestatari a reclamat ca "avem astazi oameni care sunt mai presus de Dumnezeu care vor sa facem ce vor ei", el adaugand ca doreste ca "poporul roman sa fie crestin, nu cretin".

"Sunt oameni gata de jertfa ca sa moara pentru Hristos si penyru8 libertate" a mai spus barbatul care a luat cuvantul.

La un moment dat, o adolescenta a luat cuvantul si a spus: "noi trebuie sa gandim, nu sa stam ca masca la gura", ea precizand ca vorbeste in numele colegilor sai de la scoala.

CITESTE SI:

Anunt important pentru cei care vin din SpaniaReactia preotului de la Biserica din IOR, dupa ce lacasul a fost vandalizat: "Ar fi bine ca Patriarhia sa-si tempereze declaratiile, pentru ca intreaga "afacere" are un singur beneficiar: AUR"Inca un "revolutionar" din Bucuresti condamnat la inchisoare cu executare: "Vreau sa ma bat cu mascatii. Sa moara familia mea daca nu sparg ficatii in voi"CTP, despre controversatul medic Flavia Grosan si despre cei care o lauda: "Cum as putea eu sa numesc aceste persoane? Le-as numi maglavite"VIDEO "Puteti trezi toate simturile unui barbat". Cine sunt unguroaicele sexy care l-au cucerit pe Smiley la "Romanii au talent"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă