Mitică Dragomir, specialist și la box nu numai la România-Germania. „E diferență de valoare! E ca și cum m-aș bate eu cu Cassius Clay”

3 săptămâni in urmă 2

Dumitru Dragomir, fostul președinte LPF, a admirat dăruirea fotbaliștilor pregătiți de Mirel Rădoi dar crede că Germania ne-a fost net superioară.

Naţionala de fotbal a României a fost învinsă de reprezentativa Germaniei cu scorul de 1-0 (1-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022.

Germania a dominat categoric jocul şi s-a impus prin golul înscris de Serge Gnabry (16), un rezultat onorabil pentru tricolori, având în vedere diferenţa de pe teren.

Mitică Dragomir, specialist și la box nu numai la România-Germania. „E diferență de valoare! E ca și cum m-aș bate eu cu Cassius Clay”

„Jucătorii au tras să scotă un rezultat bun și asta e îmbucurător. Din punct de vedere tactic, să nu îi reproșați nimic lui Rădoi, chiar dacă am luat bătaie. E diferență de valoare! E ca și cum m-aș bate eu cu Cassius Clay.

Dacă nu apăra Niță așa, știi câte luam? Nemții îți dau 6-7! Dacă se făcea 2-0 și ieșeam să dăm un gol, Germania ne dădea 7! Ne curăța.

În prima repriză, partea stângă a fost la pământ! Camora nu e mai bun ca Bancu! Nu l-aș mai chema pe Camora! Nu-l băgam nici acum să joace!

Toți jucătorii și-au depășit limitele. După 15 minute credeam că luăm mai multe goluri. Avem jucători buni la mijloc, dar în față trebuie să căutam ceva… Și trebuie un fundaș central cu viteză. Chiricheș n-a jucat rău cu Germania, dar cu Macedonia de Nord a fost destul de rău”, a spus Dumitru Dragomir la Gsp.

Urmează partida de la Erevan

Germania a ajuns la 18 victorii consecutive în preliminariile Cupei Mondiale, ultimul meci pe care nu l-a câştigat fiind 4-4 cu Suedia, în octombrie 2012.

În următoarele meciuri din preliminarii, România va juca miercuri la Erevan cu Armenia, iar Germania va evolua la Duisburg, contra Macedoniei de Nord.

România se mai află în grupă cu Islanda şi Liechtenstein. La CM 2022 se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje. Ultima Cupă Mondială la care a participat România a fost cea din 1998, din Franţa.

The post Mitică Dragomir, specialist și la box nu numai la România-Germania. „E diferență de valoare! E ca și cum m-aș bate eu cu Cassius Clay” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă