Mită în Liga 2. Omul lui Mădălin Mihailovici a fost demascat! A fost reţinut de autorităţi, dar a fost eliberat din motive ascunse

2 luni in urmă 15

Mită în Liga 2. Se pare că omul lui Mădălin Miahilovici, Mihai Dogaru, a fosr prins în flagrant de DGA în timp ce aranja un blat pentru un meci din liga a 2-a şi asta doar pentru a putea să îi ofere avantaj Petrolului Ploieşti.

Inculpatul, care este şi CEO al companiei Veolia, a fost reţinut si dus in fata judecatorului cu propunere de arestare. Problema vine abia la sentinţă, pentru că autorităţile nu l-au arestat pentru dare de mita, ci a fost pus sub control judiciar. Mai mult decât atât anumite surse spun  că s-a intervenit pentru el „de sus”, la cerinţa „francezilor”.

Protagonistul este este Mihai Dogaru, vicepreședintele echipei Petrolul Ploiești și manager general al Veolia, chiar sponsorul clubului. Bărbatul i-a promis arbitrului de la partida CS Mioveni – Aerostar Bacău suma de 5.000 de euro pentru a-i avantaja pe moldoveni.

Dogaru a fost prima dată reținut și dus la audieri, cu propunere de arestare preventivă. Tribunalul a decis însă să comute pedeapsa în control judiciar. Acțiunea flagrantului a fost organizată de DGA și de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Cu o rundă înainte de final, Petrolul are cele mai mici șanse de a ajunge în play-off. Pe lângă o victorie obligatorie cu U Cluj, ploieștenii ar avea nevoie, printre altele, și de un pas greșit al celor de la CS Mioveni, care înfruntă în ultima rundă Aerostar Bacău, ocupanta locului 19. Bucureșteanul Andrei Antonie este delegat pentru meciul CS Mioveni – Aerostar Bacău. Din brigada sa vor face Adrian Popescu (Craiova) și Vlad Bârleanu (București).

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă